Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Helix

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fs6870

Data înscrierii: 21/Mar/2008
Locație: Baia Mare, Maramures, Romania

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: Difuzoare Helix Răspunde cu citat (quote)

Salut

ce parere avesti despre difuzoarele Helix ? Intr-un clasament al difuzoarelor bune cam pe ce loc s-ar clasa ? De exemnplu sint mai bune ca DLS ?

Mai concret : coaxiale Helix DB 5.1 Dark Blue (30W RMS, 60W max) pe spate si sistem DB 52.1 Dark Blue (40W RMS, 80W max) pe fata, toate legate la un HU Pioneer DEH-2000MP ar fi ok ?
Am vazut ca Pioneer-ul are 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS), asta inseamna ca difuzoarele de mai sus sint ok ?

Va multumesc pentru pareri.

P.S. Ma intereseaza in cel mai inalt grad calitatea sunetului, nu volumul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in concursurile internationale se cam bat de pe pozitii de egalitate team brax cu team dls.
ambii producatori au blazon, dar si facilitati de productie in china si interese pentru latura comerciala a fenomenului car audio.
eu as zice ca-i o treaba de gusturi ce-i mai bun intre dls/focal/helix/hertz/gz etc
deci mai bine le asculti.
de clasat se claseaza pe un loc fruntas, dar nu sunt singuri acolo sus.

configuratia ta e ok.

fs6870

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi grozav daca as putea sa ascult undeva, intr-adevar. Din pacate in orasul meu (Baia Mare) nu prea am unde.

Multumesc frumos pentru pareri. Probabil ca voi merge pe Helix.
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca in oradea gasesti cateva ateliere car audio unde sa asculti diverse difuzoare, inclusiv helix. dar e cam departe.
fs6870

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc dar da, este putin cam departe.

Oricum deja am luat o decizie. Am renuntat la Helix si am comandat coaxiale DLS Classic 225 pe spate si sistem DLS Classic B5A pentru fata. Din ce am citit DLS ar fi mai "Hi Fi". Ramine de vazut (chiar daca nu voi putea compara cu Helix).
O sa va spun impresii dupa ce vor fi instalate pe masina.
Sus
Florian
Pasionat

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sistemul de la Dls B5A am inteles ca are minusuri pe parte de inalte, cum ca acestea sunt lipsite de naturalete, C5A ar fi fost mai bune, acuma doar sa ai urechea mai pretentioasa.
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Sep 16, 2008 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca e un sistem entry nu cred ca ai pretentii prea mari. Intre cele 2 as fi ales DarkBlue. Tin mai mult in volum intr=o usa cat de cat pregatita si tw e destul de placut iar mid-bass-ull coboara destul de mult...pacat ca nu ai unde sa le testezi...
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum