Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare inphase XT694

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cosmin79n
Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009
Locație: Rm.Sarat

MesajTrimis: Joi Sep 03, 2009 10:06 pm    Titlul subiectului: difuzoare inphase XT694 Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat de curind aceste difuzoare,le-am montat in spate pe un vw jetta,le-am amplificat cu inphase ipa 1001...dar nu sunt multumit deloc ,nici de fidelitate nici de putere,la 160w rms ar fi trebuit sa aibe macar putere.volumu amplificatorului e aproape de 50%,daca-l dau mai tare tre sa scad volumu din HU si nu se mai aud difuzoarele din usile fata.amplificatoru a fost legat la iesirile neamplificate (rca)ale HU(Kenwood dpx 313 ).

am deschis acest topic in speranta ca cineva sa-mi spuna ca la el pe masina se aud OK si totodata sa mai aud pareri despre aceste difuzoare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

joacate cu reglajele pana optii ce iti doresti.
ai acolo bass bost (cu asta nu exagera) , hpf , level...
invarte de ele pana obtii combinatia care iti place.

cum sunt montate difuzoarele ?
sunt prinse bine, intr-o gaura de pentru dinensiunea lor, fara da ramana loc intre difuzor si placa pe care sunt prinse?
nu le-ai pus defazat ?

cosmin79n
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 9:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele sunt prinse cu simt de raspundere,gaurile au fost date exact...dar ar fi ceva care nu mi se pare tocmai in regula...peste tabla este un strat de vatelina(pisla) de vreo 3cm,peste acest strat este un material dur (se taie foarte greu cu cateru) si deasupra este o mocheta grosuta,in total peste tabla ar fi cam 4 cm(asa a venit din fabrica masina).asta ar fi singura problema (daca este o problema).

defazate nu cred ca sunt pt ca am plecat cu + din amplif la + din dif,la fel si cu -.

inca ceva,la ce se refera adincimea de montaj?in cazul acestor difuri 92mm
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De diagnosticat astfel de probleme la distanta, cam greu. Ce iti putem spune insa este ca am montat zeci de seturi, amplificate majoritatea, cu rezultate excelente. Avem de mai bine de un an un astfel de set pe stand, amplificat, care isi face treaba f.f.bine.

Ce iti putem propune - Buzaul nefiind foarte departe de Bucuresti, daca ai drum pe aici da un semn cu 1-2 zile inainte, facem o programare si cu siguranta vom identifica si rezolva problema. Ai un ansamblu foarte OK statie/ovale de care e pacat sa nu te bucuri la potential maxim.
Sus
cosmin79n
Pasionat

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am mai gidilat azi reglajele,am schimbat si suruburile,am pus unele mai lungi cu care am trecut prin tabla,sa zicem ca se simte o usoara ameliorare dar tot nu e ce-as vrea.

cind o sa ajung in bucuresti sigur trec pe la be-loud ca in afara de astea mai am de reglat si subwoferu(crunch gtr300) care mi se pare ca nu scoate cit ar trebui...
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Sep 04, 2009 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te asteptam cu cea mai mare placere. Da un semn insa cu 1-2 zile inainte, ca sa iti facem o programare sa nu stai sa astepti aiurea.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum