|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cosmin79n Pasionat

Data înscrierii: 01/Sep/2009 Mesaje: 65 Locație: Rm.Sarat
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 10:06 pm Titlul subiectului: difuzoare inphase XT694 |
|
|
am achizitionat de curind aceste difuzoare,le-am montat in spate pe un vw jetta,le-am amplificat cu inphase ipa 1001...dar nu sunt multumit deloc ,nici de fidelitate nici de putere,la 160w rms ar fi trebuit sa aibe macar putere.volumu amplificatorului e aproape de 50%,daca-l dau mai tare tre sa scad volumu din HU si nu se mai aud difuzoarele din usile fata.amplificatoru a fost legat la iesirile neamplificate (rca)ale HU(Kenwood dpx 313 ).
am deschis acest topic in speranta ca cineva sa-mi spuna ca la el pe masina se aud OK si totodata sa mai aud pareri despre aceste difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
joacate cu reglajele pana optii ce iti doresti.
ai acolo bass bost (cu asta nu exagera) , hpf , level...
invarte de ele pana obtii combinatia care iti place.
cum sunt montate difuzoarele ?
sunt prinse bine, intr-o gaura de pentru dinensiunea lor, fara da ramana loc intre difuzor si placa pe care sunt prinse?
nu le-ai pus defazat ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
cosmin79n Pasionat

|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele sunt prinse cu simt de raspundere,gaurile au fost date exact...dar ar fi ceva care nu mi se pare tocmai in regula...peste tabla este un strat de vatelina(pisla) de vreo 3cm,peste acest strat este un material dur (se taie foarte greu cu cateru) si deasupra este o mocheta grosuta,in total peste tabla ar fi cam 4 cm(asa a venit din fabrica masina).asta ar fi singura problema (daca este o problema).
defazate nu cred ca sunt pt ca am plecat cu + din amplif la + din dif,la fel si cu -.
inca ceva,la ce se refera adincimea de montaj?in cazul acestor difuri 92mm |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
De diagnosticat astfel de probleme la distanta, cam greu. Ce iti putem spune insa este ca am montat zeci de seturi, amplificate majoritatea, cu rezultate excelente. Avem de mai bine de un an un astfel de set pe stand, amplificat, care isi face treaba f.f.bine.
Ce iti putem propune - Buzaul nefiind foarte departe de Bucuresti, daca ai drum pe aici da un semn cu 1-2 zile inainte, facem o programare si cu siguranta vom identifica si rezolva problema. Ai un ansamblu foarte OK statie/ovale de care e pacat sa nu te bucuri la potential maxim. |
|
| Sus |
|
 |
cosmin79n Pasionat

|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
am mai gidilat azi reglajele,am schimbat si suruburile,am pus unele mai lungi cu care am trecut prin tabla,sa zicem ca se simte o usoara ameliorare dar tot nu e ce-as vrea.
cind o sa ajung in bucuresti sigur trec pe la be-loud ca in afara de astea mai am de reglat si subwoferu(crunch gtr300) care mi se pare ca nu scoate cit ar trebui... |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Sep 04, 2009 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Te asteptam cu cea mai mare placere. Da un semn insa cu 1-2 zile inainte, ca sa iti facem o programare sa nu stai sa astepti aiurea. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|