| |
| Autor |
Mesaj |
alex23buc
Data înscrierii: 04/Noi/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Noi 04, 2007 11:54 pm Titlul subiectului: DIFUZOARE LOGAN - AM ALES NISTE DLS - PARERI !! |
|
|
VA MULTUMESC PT ALEGEREA HU.
AM MERS PE MANA VOASTRA SI AM ALES PIONEER DEH-P40MP.
SUPER MULTUMIT.
ACUM NU STIU CE DIF SA ALEG :
AM UN BUGET DE 600 RON :
M AM ORIENTAT SPRE :
PE FATA : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_RS6/
PE SPATE http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_425/
VA ROG SA MI SPUNETI DACA AVETI ALTE VARIANTE CARE VI SE PAR MAI BUNE.
INTREBARI :
1.CREDETI CA E MA I BINE SA PUN COAXIALE PE FATA ?
STIU CA STANDART PT LOGAN E 13'' FATA + SPATE.CE MODIFICARI TRE SA SUPORT CA SA POT PUNE CEEA CE AM ALES SAU CEEA CE MI ALEGETI VOI (16.5'')NU VREAU SA TAI TABLA.SE POATE ??
PE FATA SE POTRIVESC 16.5'' ? AM INTELES CA SE FOLOSESTE UN INEL.
PE SPATE ? CUM SE MONTEAZA 16.5'' ? TOT CU AJUTORUL INELELOR DE PAL ?
2. INCERC SA MI IMAGINEZ CUM SE MONTEAZA SISTEMUL PE FATA. MA REFER LA TWEETERE !! UNDE SE MONTEAZA ? BANUIESC CA UNDEVA LA VEDERE .. PE UNDE SE ASCUND CABLURILE . . M AR AJUTA FOARTE MULT NISTE POZE SA VAD CUM ARATA TWEETERELE NOI MONTATE.
3, CAM CAT MA COSTA DACA LE MONTEZ IN SERVICE LA BE-LOUD ?? PLZ PARERILE CELOR CARE AU MONTAT LA SERVICE AUTORIZAT SI SUNT MULTUMITI.
IMI CER SCUZE DACA ESTE CAM LUNG TOPICUL MEU..DAR ESTE URGENT ..SUNT PE CALE SA FAC COMANDA.
MULTUMESC PT RABDARE SI SPER SA MA AJUTATI
[/b] |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
MDA..M AM GANDIT SI EU LA CELE RECOMANDATE DE TINE PE SPATE..DAR NU MI S A PARUT SA FIE O DIFERENTA VIZIBILA.
SA ZICEM SA IAU IN CONDIDERARE.
DAR CE PARERE AI DESPRE INTREBARILE MELE.AI UN RASPUNS ? |
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| SUNT OK DLS ? . . CREZI CA AR FI MAI BINE ALEG CEVA DE LA GROUND ZERO . . TU CE RECOMANZI !!... |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca firma ai ales bine DLS !
1 nu sunt mari dificultati in a pune 16.5 pe logan atat fata cat si spate.. daca esti un pic dibace rezolvi rpd daca nu cel mai bine la un service autorizat
2 Ca si modele eu zis ca dai prea multi bani pe spate .. am un presentiment ca pe viitor vei vrea sub si ... o sa isi cam piarda efectu..
Mai bine iei ceva mai potent pe fatza ca poate iti da prin cap sa le si amplifici
mai tz si nu o sa ai ce ma gandeam eu la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_MS6A/
se aud demential le-am auzit la un baiat pe un logan si sunt criminale
si pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_226/
zic sa te gandesti si la viitor un pic daca tot ai acum niste bani .. ca dupa ramai cu ele
Numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 1:27 am Titlul subiectului: |
|
|
MS MULT.
ORICUM VARIANTA CU SUB. PE VIITOR CADE.
CHIAR MA GANDEAM LA UN AMPLIFICATOR. DAR MOMENTAN AM SI ALTE PRIORITATI SI NU MI PERMIT.
DACA SI VOI ZICETZI CA DLS MERITA....
PE SPATE RAMAN CELE ALESE...DE MINE . . CUM AM ZIS...VARIANTA CU SUB..PICA.
PANA ACUM DECIZIA MEA RAMANE IN PICIOARE . . MA BUCUR CA AM ALES BINE . .
DAR VA ROG DIN SUFLET SA MI EXPLICATI CUM STA TREABA CU TWEETERELE..UNDE SI CUM SE FIXEAZA..CUM ASCUND CABLURILE.
PT DIFUZOARE AM INTELES.DACA VREAU 16.5. OBLIGAT IMI TREBUIESC INELELE DE PAL.
DACA LE PUN PE CELE DE 16.5 CU INELE..SE MAI POT PRINDE APARATORILE DE PLASTIC ? SAU RAMAN DIFUZOARELE ASA ..!! NU E RISCANT !!
ROG MULT DACA E CINEVA CARE MI POATE DA NISTE POZE CU POZITIA TWEETERELOR SI PE UNDE A TRAS CABLU.
MULTUMESC DIN SUFLET |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 10:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Uite aici un link.. http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1115.html firele le trgfi prin fata de usa ai desul loc .. ca idee daca nu pui sub de ce nu.. incerci sa decupezi poate sa pui ovale pe spate iti vor da mai mult bass decat rotunde alege tot ceva DLS sau... daca nu macar de 16.5 si pe spate
Multa Bafta!
P.S De ce esti asa sigur ca nu o sa pui sub am sentimentu ca o sa te razagandesti |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
cele recomandate de mine sunt peste acelea alese de tine...uita-te numai la SPL (94). si diferenta asta se va simti in putere!
E foarte buna si varianta lui KRZ pe fata...dar eu daca nu ai ampl;ificare pe ele nu le poti folosi la capacitatea lor (100W). in conditiile in care playerul scoate 22 w. Daca esti dispus sa mai bagi mana in buzunar....pentru o statie , sub, etc ,atunci e alegerea ta  _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
acuma te intreb iar.... ce amplificator te-ar interesa...si daca vrei sa amplifici si spatele sau numai fata + subwoofer-ul?
ca daca vrei sa amplifici full atunci ar fi bine ca pe spate sa pui ceva mai puternic. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unii zic sa pun mai puternice pe spate. (in caz de amplificare) . . altzii zic sa nu investec prea mult in dif pe spate.
Va multumesc din suflet pt ajutor.
Daca mai este cineva care nu este de acord cu decizia pe care am luat o i l rog sa vorbeasca . . maine sun pt o programare.
Dupa montarea o sa revin . . sa va zic daca sunt multumit sau nu.
multumesc inca o data |
|
| Sus |
|
 |
thunder rock Pasionat
Data înscrierii: 14/Sep/2007 Mesaje: 83
|
Trimis: Lun Noi 05, 2007 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fa-ti fata beton si lasa spatele pe un sub mic care va suna inzecit mai bine decat niste boxe oricat de performante ar fi ele.
Cineva pe forum spunea o vorba..."conduci din fata" de cate ori vei auzi tu spatele sa merite asa bunaciuni?Asculta-ma ca-s patit nici eu n-am vrut sub,dar e o diferenta ca de la cer la pamant.Nu trebe neaparat sa dezmembrezi masina e suficient un bass profund si de calitate. _________________ PIO DEH 6800 MP,DLS PS 4,SAL RFX2-130NEO,SUB. FOCAL BombA 20-A1 cabluri DIETZ.Viper 791XV |
|
| Sus |
|
 |
alex23buc
|
|
| Sus |
|
 |
|