| |
| Autor |
Mesaj |
whispers
Data înscrierii: 07/Iun/2010 Mesaje: 26
|
Trimis: Joi Feb 10, 2011 8:41 pm Titlul subiectului: Difuzoare logan (fata+spate) |
|
|
Detin un logan Preferance 1.4 caruia acum 8 luni i-am schimbat playerul si difuzoarele fata. Ca HU am un Alpine CDE-100EUB si ca difuzoare fata am niste DLS-uri Classic 425. Am fost foarte multumit de configuratia actuala, difuzoarele fac toti banutii, dar uitanduma pe forumuri la ce setup-uri de sonorizari exista m-a prins putin flama si sufletelul meu ma indeamna sa fac upgrade. M-am gandit la n' variante si nu ma pot decide sa aleg, dar mi-as dori ca difuzoarele sa fie tot Alpine.
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-100EUB/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_425/
-Prima varianta si cea mai simpla ar fi sa cumpar 4 difuzoare (2fata,2spate) de 16,5 Alpine Type G SPG-13CS la care cred eu ca nu as mai avea nevoie neaparata de un amplificator si le-as conecta direct la HU
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-G/SPG-17CS/
-A doua varianta ar fi sa cumpar 4 difuzoare (2fata,2spate) de 16,5 Type R SPR-17C, numai ca astea ar trebui amplificate neaparat sa se auda ok.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-17C/
-Intrebarea mea este cum vi se par difuzoarele alpine si mai ales modelul SPR-17C, si ce amplificator imi recomandati pt ele , de preferat unul singur care eventual mai tarziu sa pot conecta si un tun de bas (de preferabil tot Alpine).
Va multumesc si astept parerile voastre  |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
1. ca difuzoare mergi pe ceva sistem de componente pe fata...adica midwoofer + tweeter. pe spate poti pune linistit coaxiale.
2. de banii de amplificator mai bine cumperi insonorizant si pregatesti usile fata pentru ca loganul nu are usile tocmai potrivite pentru muzica. zic asta pt ca si eu am logan si a fost diferenta foarte mare dupa ce am insonorizat usile fata. fara insonorizare nu obtii nici un up-grade.
3. spune un buget pt toate jucariile astea si sunt sigur ca niste colegi mai priceputi ca mine iti vor sari in ajutor cu cele mai bune sfaturi. succes |
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pt difuzoare, amp si subwofoofer max 1600 ron |
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Vin Feb 11, 2011 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nimeni? |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Partea cu bugetul se poate extinde, daca fac o treaba vreau sa o fac cum trebuie. Mi-a trimis cineva din Germania un amplificator nou nout, Alpine PDX 4.100 pe o suma bunicica zic eu 130 Euro.
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/PDX_Series/PDX-4.100/
Primul pas pe care as dori sa-l fac este insonorizarea portierelor. Recomandati-mi un kit de insonorizare care sa aiba un raport pret/calitate ok si care sa poata fi aplicat acasa de mine. Sunt din Bacau, si sincer nu cunosc nici un service care face asta. Merita PDX-ul de mai sus sa-l pun pe loganul meu. Daca da recomandati-mi 2 boxe fata (16,5) si 2 boxe spate (ovale) pt el. Amplificatorul nu a venit cu nici un cablu in cutie. Ce cabluri imi trebuie pt conectarea lui la baterie, si ce cabluri am nevoie pt conectarea boxelor la el. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca amplificatorul scoate pe fiecare canal 100 de w nu am nevoie de difuri de cel putin 100 de w bucata sau mai mari? Am inteles ca atunci cand puterea amplificatorului este mai mare decat cea a difuzoarelor, le pot arde.
Voi avea neaparata nevoie de un condensator? se merita costurile achizitiei unui condensator fata de avantajele care le poate avea asupra instalatiei. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Condensator un foarte mare NU. Decat condensator mai bine o baterie noua, daca cea actuala da semne de oboseala si sa fie de 64ah sau mai mare.
amplificatorul scoate 100w discutabil. Cu usi insonorizate si cu acele difuzoare crede-ma ca nu o sa vrei mai mult Sunt niste difuzoare calitative nu cantitative, si se aud la fel de tare cat orice difuzor ieftin (pana in 300 ron) care scrie pe el 100W.
Daca dispui de buget, ia-le cu toate increderea Bafta ! _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Feb 16, 2011 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte bun amplificatorul,pretul foarte bun.Mergi cu incredere pe boxele recomandate de Keddy_net cu un plus mare pentru MS6A |
|
| Sus |
|
 |
|