| |
| Autor |
Mesaj |
marius1987
Data înscrierii: 12/Ian/2014 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Ian 12, 2014 10:44 pm Titlul subiectului: difuzoare logan model nou |
|
|
salut. am un logan modelul nou si vreau sa ii schimb difuzoarele stoc cu unele coaxiale pe 2cai care aiba un bass puternic. recomanda-mi te rog niste difuzoare...caci eu am pus ochii pe unele ground zero GZHF 552X dar nu sunt sigur daca sunt ce vreau eu.
multumesc
Ultima modificare efectuată de către marius1987 la Dum Ian 12, 2014 11:06 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
marius1987
|
Trimis: Dum Ian 12, 2014 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bugetul este in jur de 500ron/pereche |
|
| Sus |
|
 |
catageo_81 Pasionat

Data înscrierii: 23/Mai/2013 Mesaje: 77 Locație: ploiesti
|
Trimis: Lun Ian 13, 2014 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| macar pe fata cumpara sistem cu tweeter separat |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Ian 13, 2014 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai logan 2 sau logan ph 2 ? Daca vrei bass puternic din niste boxe montate in portera nu faci mare lucru fara niste mid bassi de 16.5 eventual amplificati si o insonorizare. Dupa ce faci toate astea ramai uimit de cum suna. Pe spate ai boxe ? CD player e stock ? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
marius1987
|
Trimis: Lun Ian 13, 2014 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vreau sa pun si pe fata si pe spate...este mcv si are difuzoarele in usi. |
|
| Sus |
|
 |
marius1987
|
Trimis: Lun Ian 13, 2014 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu as fi vrut sa fi pus difuzoare component pe fata dar cred ca o sa iau in calcul si varianta asta..crede-ma nu am desfacut inca difuzoarele de pe ea...dar nu as fi crezut ca are de 16.5cm |
|
| Sus |
|
 |
marius1987
|
Trimis: Lun Ian 13, 2014 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cd playerul...este defapt navigatia asta care o ofera ei pe logan...si sincer habar nu am ce putere are,ce impendanta deoarece nu gasesc nicaieri niste date tehnice...si sa desfac bordul sa am acces la el...e munca titanica...plastice proaste...se crapa...etc |
|
| Sus |
|
 |
marius1987
|
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Mar Ian 14, 2014 10:41 am Titlul subiectului: Re: difuzoare logan model nou |
|
|
| marius1987 a scris: | salut. am un logan modelul nou si vreau sa ii schimb difuzoarele stoc cu unele coaxiale pe 2cai care aiba un bass puternic. recomanda-mi te rog niste difuzoare...caci eu am pus ochii pe unele ground zero GZHF 552X dar nu sunt sigur daca sunt ce vreau eu.
multumesc |
Iti dau cateva sfaturi din experienta proprie:
1.Vezi pe cat ai difuzoarele mai intai pe 13 sau 16.
2.Ai nevoie de niste difuzoare sa cante muzica.Uita de ground Zero sau hifonics sau mac audio,sau alte petarde de gen.
Cauta DLS,HELIX,FOCAL apropiate de buget ca sa nu iti para rau dupa.
Documenteaza-te bine inainte nu lua de bun ce zice unu sau altu.Daca poti asculta-le undeva.Eu personal am DLS C6A, 530 RON sistemul de midbass si tweeter.Au meritat fiecare banut.Au un bass wow.(pentru banii aia)
3.Aproape totate playerele de fabrica sunt niste pocnitori,asa ca degeaba vei schimba difuzoarele daca player-ul e praf si dai in ele cu 15w rms ca atat au (serios atat au) si ele pot 50 sau 60w.
4.Iti trebuie din pacate la un sistem bun si amplificator ok.Dupa ai sa vezi diferenta de la cer la pamant.
Daca te apuci sa faci ceva fa-o bine de la inceput sa nu dai bani aiurea.
Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Ian 14, 2014 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
^ are dreptate, daca vrei sa te apuci sa schimbi ceva trebuie schimbate destul de multe, eu zic sa lasi boxele de pe spate in pace ca alea sunt pt. pasageri nu pt. tine, daca tot iei este recomandat sistem pe fata si la 500 lei trebuie amplificare altfel se aude destul de urat, daca ai avea prieteni sau amici sa poti testa macar 1 model pe navigatia aia sa-ti faci o parere de cum se aude ar fi perfect, poti incepe sa achizitionezi acum un sistem, mai tarziu un cd palyer potent, poate pe viitor si o amplificare (in functie de ce boxe iei acum) si daca ai pretentii ridicate o insonorizare. Nu ai putea sa incerci sa vinzi navigatia si cele 4 boxe stock sa mai faci rost de niste bani ? Vezi cat ai putea scoate pe ele si iti poti lua linistit un cd player si un sistem decent pe fata care te va multumi mult mai mult decat ce ai acum. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Ian 14, 2014 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei sa te incadrezi in 500 lei / pereche mergi cu incredere pe gama Dieci de la Hertz. Sunetul este foarte ok chiar daca le conectezi la un player de fabrica.
Daca nu esti multumiti doar cu schimbarea asta eu iti propun intai sa insonorizezi usile si ulterior sa te gandesti la schimbarea player-ului si la adaugarea unui amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Ian 14, 2014 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu zice rau, Dieci DSK 165.3 am eu si sunt foarte multumit de ele, stau bine pe inalte DAR nu au pic de bass, fara insonorizare/amplificare nu e ceea ce cauti. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
|