Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare logan model nou

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
marius1987

Data înscrierii: 12/Ian/2014

MesajTrimis: Dum Ian 12, 2014 10:44 pm    Titlul subiectului: difuzoare logan model nou Răspunde cu citat (quote)

salut. am un logan modelul nou si vreau sa ii schimb difuzoarele stoc cu unele coaxiale pe 2cai care aiba un bass puternic. recomanda-mi te rog niste difuzoare...caci eu am pus ochii pe unele ground zero GZHF 552X dar nu sunt sigur daca sunt ce vreau eu.

multumesc

Ultima modificare efectuată de către marius1987 la Dum Ian 12, 2014 11:06 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marius1987

MesajTrimis: Dum Ian 12, 2014 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bugetul este in jur de 500ron/pereche
Sus
catageo_81
Pasionat

Data înscrierii: 23/Mai/2013
Locație: ploiesti

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 11:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

macar pe fata cumpara sistem cu tweeter separat
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai logan 2 sau logan ph 2 ? Daca vrei bass puternic din niste boxe montate in portera nu faci mare lucru fara niste mid bassi de 16.5 eventual amplificati si o insonorizare. Dupa ce faci toate astea ramai uimit de cum suna. Pe spate ai boxe ? CD player e stock ?
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe ultimul model, Logan 2, ai direct boxe de 16.5 pe fata.

Vrei sa montezi boxe doar pe fata sau vrei ceva si pe spate ?

O solutie foarte buna pentru boxe conectate direct la player gasesti de la Mac Audio :

- fata - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-2.16-/
- spate - http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-16.2/
Sus
marius1987

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau sa pun si pe fata si pe spate...este mcv si are difuzoarele in usi.
Sus
marius1987

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu as fi vrut sa fi pus difuzoare component pe fata dar cred ca o sa iau in calcul si varianta asta..crede-ma nu am desfacut inca difuzoarele de pe ea...dar nu as fi crezut ca are de 16.5cm
Sus
marius1987

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cd playerul...este defapt navigatia asta care o ofera ei pe logan...si sincer habar nu am ce putere are,ce impendanta deoarece nu gasesc nicaieri niste date tehnice...si sa desfac bordul sa am acces la el...e munca titanica...plastice proaste...se crapa...etc
Sus
marius1987

MesajTrimis: Lun Ian 13, 2014 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca mi-as pune pe fata astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HIFONICS/Zeus/Zeus-ZSI-6.2C/ iar pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HIFONICS/Zeus/Zeus-ZSI-62/ ??
Sus
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 10:41 am    Titlul subiectului: Re: difuzoare logan model nou Răspunde cu citat (quote)

marius1987 a scris:
salut. am un logan modelul nou si vreau sa ii schimb difuzoarele stoc cu unele coaxiale pe 2cai care aiba un bass puternic. recomanda-mi te rog niste difuzoare...caci eu am pus ochii pe unele ground zero GZHF 552X dar nu sunt sigur daca sunt ce vreau eu.

multumesc

Iti dau cateva sfaturi din experienta proprie:
1.Vezi pe cat ai difuzoarele mai intai pe 13 sau 16.
2.Ai nevoie de niste difuzoare sa cante muzica.Uita de ground Zero sau hifonics sau mac audio,sau alte petarde de gen.
Cauta DLS,HELIX,FOCAL apropiate de buget ca sa nu iti para rau dupa.
Documenteaza-te bine inainte nu lua de bun ce zice unu sau altu.Daca poti asculta-le undeva.Eu personal am DLS C6A, 530 RON sistemul de midbass si tweeter.Au meritat fiecare banut.Au un bass wow.(pentru banii aia)
3.Aproape totate playerele de fabrica sunt niste pocnitori,asa ca degeaba vei schimba difuzoarele daca player-ul e praf si dai in ele cu 15w rms ca atat au (serios atat au) si ele pot 50 sau 60w.
4.Iti trebuie din pacate la un sistem bun si amplificator ok.Dupa ai sa vezi diferenta de la cer la pamant.
Daca te apuci sa faci ceva fa-o bine de la inceput sa nu dai bani aiurea.
Bafta.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

^ are dreptate, daca vrei sa te apuci sa schimbi ceva trebuie schimbate destul de multe, eu zic sa lasi boxele de pe spate in pace ca alea sunt pt. pasageri nu pt. tine, daca tot iei este recomandat sistem pe fata si la 500 lei trebuie amplificare altfel se aude destul de urat, daca ai avea prieteni sau amici sa poti testa macar 1 model pe navigatia aia sa-ti faci o parere de cum se aude ar fi perfect, poti incepe sa achizitionezi acum un sistem, mai tarziu un cd palyer potent, poate pe viitor si o amplificare (in functie de ce boxe iei acum) si daca ai pretentii ridicate o insonorizare. Nu ai putea sa incerci sa vinzi navigatia si cele 4 boxe stock sa mai faci rost de niste bani ? Vezi cat ai putea scoate pe ele si iti poti lua linistit un cd player si un sistem decent pe fata care te va multumi mult mai mult decat ce ai acum.
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sa te incadrezi in 500 lei / pereche mergi cu incredere pe gama Dieci de la Hertz. Sunetul este foarte ok chiar daca le conectezi la un player de fabrica.

Daca nu esti multumiti doar cu schimbarea asta eu iti propun intai sa insonorizezi usile si ulterior sa te gandesti la schimbarea player-ului si la adaugarea unui amplificator.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 14, 2014 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu zice rau, Dieci DSK 165.3 am eu si sunt foarte multumit de ele, stau bine pe inalte DAR nu au pic de bass, fara insonorizare/amplificare nu e ceea ce cauti.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum