|
Autor |
Mesaj |
sedativ18
Data înscrierii: 25/Dec/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 8:44 pm Titlul subiectului: Difuzoare Mac Audio APM 2.16 |
|
|
as dori sa-mi cumpar si eu difuzoarele astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/APM/APM_2.16/ ... am un HU http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MP/
Care este intrebarea ... vor merge acele difuzoare direct pe player , (fara amplificare) ?? adica sa nu aiba distorsiuni , bazait sau alte chestii cand dai volumul mai sus
imi facuse cineva cadou niste difuri peiying aparent destul de bune (nu mai stiu exact modelul) si pe masina se auzeau execrabil iar pe o combina muzicala acasa se auzeau superb ... am inteles ca ar fi dufurile prea puternice si nu le-ar duce playerul ...
Am pus intrebarea ca sa stiu si eu totul , sa nu mai dau niste bani degeaba
Thx oricui ma va ajuta  |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
la fel vei pati si cu difurile noi, ideal e sa ai amplificare pt ele
eu mi-am pus amplificare si pe difurile din usi si sunetul s-a imbunatatit dramatic! |
|
Sus |
|
 |
Mosneagu
Data înscrierii: 22/Noi/2010 Mesaje: 21
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
APM 2.16 am eu in masina de cateva zile...
Ce pot sa spun despre ele... este ca pe partea de medii se aud foarte ok... dar daca ridici nivelul sonorului....v-a distorsiona...
Ar trebui o amplificare separata...si cred ca asa o sa fac
Sunt foarte bune pentru pretul lor:D Recomand |
|
Sus |
|
 |
sedativ18
|
|
Sus |
|
 |
sedativ18
|
Trimis: Mie Feb 02, 2011 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
ajutati-ma si pe mine va rog ... ma tot uit pe forum de 3 zile sa ajung si eu pana la urma la niste difuzoare
am mai gasit si astea ... ar merge mai bine decat celelalte direct pe hu??  |
|
Sus |
|
 |
crystygye2008 Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2008 Mesaje: 190
|
Trimis: Mie Feb 02, 2011 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai de gand sa amplifici, trebuie sa te axezi pe difuzoare cu putere cat mai mica. Gen Kenwood ala la 35W sau Helix la 40W. |
|
Sus |
|
 |
|