Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare mac audio

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
george_vnb

Data înscrierii: 03/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Mar 19, 2009 11:39 am    Titlul subiectului: difuzoare mac audio Răspunde cu citat (quote)

sal am si eu o skoda octavia tour si vreau sa schimb boxele de pe fata si sa pun pe spate ceva ovale Mac Audio MXX 69.3 si fata Mac Audio Mobil 165F ma intereseaza daca firma Mac audio e ceva de capul ei .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
george_vnb

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma ajuta nimeni in a ma lamuri de difuzoare mac audio
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 20, 2009 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca firma mac audio este la limita de jos...adica slaba...la fel ca majoritatea produselor ei...
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
george_vnb

MesajTrimis: Dum Mar 22, 2009 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alte pareri despre firma mac audio
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mar 23, 2009 2:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Raport calitate pret f ok adica nu sunt scumpe insa nici nu poti avea pretentii prea multe. Mac Audio si Magnat e una si aceeasi firma doar divizii diferite. Comparati produsele gen MacAudio MPX4500 cu Magnat Edition Four sau Four Limited..

Bafta!

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
angel-boy
Priceput

Data înscrierii: 18/Mar/2008
Locație: Constanta City

MesajTrimis: Lun Apr 20, 2009 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
ca firma mac audio este la limita de jos...adica slaba...la fel ca majoritatea produselor ei...

Nu stiu ce cunostinte ai tu despre aceasta firma , dar am incercat foarte multe produse de la Mac Audio, respectiv Phase ( care nu mai e ) si au niste subwoofere puternice , difuzoare de o fidelitate f buna , si phase niste subwoofer f scumpe , puternice , si de difuzoare.. foarte bune ,
Magnat , au subwoofere f bune, bate multe firme .

parerea mea , cauta alte modele ..ce ai ales tu e slab .
mai sunt :
Mac Audio Olympic Gold
in special seria gold .

ALPINE CDA-9853R , HIFONICS Industria HFI6.2c , Magnat RX44 , CLARION SW2512
Sus
neuron
Priceput

Data înscrierii: 27/Dec/2006
Locație: bucuresti pe stanga

MesajTrimis: Mar Apr 28, 2009 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut mac z4100 si am fost multumit de el...si mai tot timpul il tineam "blana"..vara nu de multe ori se oprea din cauza protectiei impotriva supraincalzirii...l-am folosit cam un an jumatate...din pacate masina a fost furata cu totul...incearca seria gold...bafta
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum