Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare medii? Amplificator?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 18, 2010 11:12 pm    Titlul subiectului: Difuzoare medii? Amplificator? Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!

Am un cielo, ca player am un alpine 9870, un player cu multe functii si care se aude bine! Dar problema este ca dupa un volum de 23 din 35 distorsioneaza ca la nebuni difuzoarele sau amplificatorul din player.
Care sa fie vinovatul? Ic-ul din player care e prost si care baga multe distorsiuni sau difuzoarele care pe fata sunt unele care duc 30W rms iar pe spate 50W(lg). Marca ca marca, dar orice as face distorsioneaza cand bass levelul il setez la 4 din 7. Daca setez mai mic bass-ul nu am nici un mid bass, am doar medii si inalte, dar e o ruptura mare intre medie si joasa brrrr.

Rezolvari:
1. Focal Access 100 pe fata SAU
2. jbl 75.4 dat la minim ca sa elimin brumul dat de player.

Nu am banuti pt ambele varinte, dar vreau ca la volume marisoare sa nu ma mai zgarie pe timpan. Eu unul zic ca ar fi amplificatorul din player de vina, nu am cum sa testez... Vreau bass levelul macar dat la 5/7 ca sa mai am si eu ceva complementar pana la subwofer!

Mai e o problema deloc usor de rezolvat: vibratiile urate ale bordului si mai mult decat atata ADANCIMEA de montaj pentru 2 difuzoare in bord!

Alta idee de aplicat ar fi construiera unor suporti din fibra penru 2 difuzoare de 13 cm la picioare, daca stiti la cielo unde se afla manerul de deschidere al capotei la sofer si la pasager ECU. Dar toata aceasta treaba ar avea 2 dezavantaje: grilaje de protectie foarte serioase si de unde vine sunetul! de jos, nu se din bord! Si ar mai fi o consrangere: volumul incintei! As incerca zilelea astea sa pun un difuzor doar de forma si sa vad daca m-ar incurca! As sacrifica spatiul pentru piciorul stang ca sa fac aceasta mica interventie.

Pareri, idei?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prima problema se poate rezolva cu un amplificator , playerul e de vina .
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 9:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut.
Nu inteleg de ce vrei sa complici treburile in jurul sunetului obtinut dintr-un sistem de difuzoare fata. Nu se pot monta midbasi de 16cm in portiere? Sau sa pui tweetere pe bord? Nu e posibil sa se faca insonorizarea usilor?
Adincimea de instalare se poate masura, iar producatorii de difuzoare dau dimensiuni concrete in prospectul produselor.
Playerele nu au gain(ca si amplificatoarele), doar reglaj de volum, deci nu se poate regla nivelul de amplificare(este prestabilit reglat de producator) numai volumul semnalului ce ajunge in circuitul integrat amplificator.
Sus
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru "blacired", cielo nu are difuzoare in usi! O sa amplific toate difuzoarele! Si daca bugetul ma lasa voi pune alte difuzoare pe fata.
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 8:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine-bine(ce pacat) ca nu are, dar eu am intrebat ca nici nu se poate monta?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum