|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cristi.sdo
Data înscrierii: 23/Aug/2015 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 23, 2015 12:31 pm Titlul subiectului: Difuzoare Megane 3 |
|
|
Va salut colegi, detin si eu un Megan 3 la care as dori sa ii schimb difuzoarele din usi.
Am facut acest topic in speranta ca are cineva M3 si a schimbat difuzoarele de pe ea si-mi poate da si mie cateva sfaturi. Vreau sa achizitionez Hertz EV-130.5 ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Energy/EV-130.5/ ) SAU Focal Auditor R-130S2 ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Auditor/R-130S2/ ). Acum marile mele enigme in legatura cu aceste dif. sunt:
1. Imi incape in fata de usa (referitor la diametrul si adancimea magnetului) ?
2. Le pot folosi neamplificate doar montate pe playerul stock? (Arkamys 4*30W)
3. Ce sa pun intre boxe si tabla ?
4. Ce sa aleg Focal sau Hertz? Tind spre Hertz (deoarece pot pastra tweeterele originale si pe fata si pe spate)
Va multumesc frumos . _________________ Renaul Megane 3, GrandTour, 2011, Break.
Ultima modificare efectuată de către cristi.sdo la Dum Aug 23, 2015 1:55 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
cristi.sdo
|
Trimis: Dum Aug 23, 2015 1:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| VanIIa a scris: | De la Hertz ai ales midbassi iar de la Focal un sistem pe 2 cai...
Boxele se monteaza pe tabla cu ajutorul inelelor mdf. |
Da scuze acum am modificat postul initial. Am ales doar midbass pentru ca pot opta pentru pastrarea tweeterelor originale (Daca sunt mai bune hertz si merita sa iau doar midbass).
Sunt deschis si altor sugesti.
Edit.: Pot opta pentru sistem focal fata si midbass hertz spate? In ideea ca tweeterele de pe fata sunt mai importante pentru mine si sa le schimb si pe alea. _________________ Renaul Megane 3, GrandTour, 2011, Break. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 24, 2015 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se aud bine, abea ce am montat audison de 16.5 pe masina, dar nu au basul la jbl power de ex..., nu stiu dc te vor multumi pe partea de bass... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 24, 2015 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca tot faci o schimbare, incearca sa pui de 16.5 cm, vezi daca poti, si atunci sigur o sa ai mai mult bass, si iti recomand un sistem deoarece nu se vor auzi distorsiuni asa usor ca atunci cand legi difuzorul fara filtre, un sistem mai mult ca ok ar fi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Access-AC/165-AS/ am auzit doar de bine, mai ales dc iti plac si inaltele sa fie prezente, iar basul mai puternic.. |
|
| Sus |
|
 |
cristi.sdo
|
Trimis: Joi Aug 27, 2015 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | | Daca tot faci o schimbare, incearca sa pui de 16.5 cm, vezi daca poti, si atunci sigur o sa ai mai mult bass, si iti recomand un sistem deoarece nu se vor auzi distorsiuni asa usor ca atunci cand legi difuzorul fara filtre, un sistem mai mult ca ok ar fi: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Focal/Access-AC/165-AS/ am auzit doar de bine, mai ales dc iti plac si inaltele sa fie prezente, iar basul mai puternic.. |
Nu am cum sa pun de 16cm. Fata de usa este taiata pentru 13cm, daca pun de 16.5 nu-mi va iesii sunetul pe unde trebuie (1 la mana).
2. Nu am loc de mecanismul pt geamurile electrice sa prind rama adaptoare de tabla pt 16,5cm.
Momentan mai astept, mi-am luat un subwoofer activ juice si vad ca-si face treaba fbn. Am setat boxele cu bassul la -3 si nu mai am distorsiuni.
Cand nu mai am pe ce da banii o sa imi iau si difuzoare ), momentan e ok. _________________ Renaul Megane 3, GrandTour, 2011, Break. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|