| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
inaltele sunt ceva mai stridente intr-adevar.
un condensator pe TW nu inseamna distorsiuni, inseamna o panta de taiere highpass cu o panta de 6db/octava la o anumita frecventa care e data de valoarea condensatorului si impedanta TW.
bafta. |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ma refeream ca acel condensator pe tweeter produce distorsiuni, ci la faptul ca datorita existentei filtrului (condensatorul) doar pe tweeter woofer-ul ar putea produce distorsiuni incercand sa reproduca frecvente inalte. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
da...e posibil sa nu fie un sunet extrem de fidel, dar nici foarte mult nu o sa aibe de suferit.
din cate stiu eu difurile astea coaxiale,nu numai cel luat ca exemplu, nu au filtru pe mid-bas. |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 17, 2007 12:52 am Titlul subiectului: |
|
|
| Cum se aud Infinity 6812CF in comparatie cu DLS 257 (sau 226, ca 257 nu sunt asa comune) pe partea de joase? Din specificatii si dimensiunea membranei m-as astepta sa coboare putin mai jos, insa in review-urile ce le-am gasit pe net am intalnit pareri mixte. |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Ca sa-mi raspund singur la o intrebare (poate mai intereseaza pe cineva): REF6812CF au filtru pe inalte; am gasit niste poze pe un forum in care se vede condensatorul.
M-am mai linistit putin cu filtrele cand am vazut ca exista si difuzoare scumpe si de calitate (JL Audio) care au filtru (un simplu condensator) doar pe inalte.
Cred ca o sa comand o pereche de Infinity, dar momentan nu sunt pe stoc. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 3:39 am Titlul subiectului: |
|
|
acum asteapta baba daca vrea sa auda bine de cand iti spun sa le cumperi, dar tu nimica... |
|
| Sus |
|
 |
CTT Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 12, 2007 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit am comandat & primit Infinity-urile. Am comandat 6812 si am primit 6822, insa am decis sa le pastrez.
Impresii pana acum:
- inaltele se aud mai bine/clar, chiar daca tweeter-ul e din "material textil" nu matase (ca la 6812); oricum se aud mai bine ca plasticele (Mylar) DLS-urilor dinainte; tweeter-ul are nivel selectabil 0dB & 3dB (cred ca era mai corect -3dB si 0dB) si am considerat ca nivelul 0dB e satisfacator.
- pe joase insa, spre surprinderea mea, nu coboara asa de mult ca DLS-urile, in ciuda suprafetei mai mari - poate asta se va schimba dupa burn-in (s-a observat si la DLS);
- "galagie" fac mai multa, se aud intr-adevar ceva mai tare, insa cred ca asta se datoreaza impedantei de 2.65 Ohm (nu 2, nu 4, 2.65).
- nu se aude asa de clar pe partea de medii-joase - probabil absenta unui crossover (cu exceptia condensatorului de pe tweeter) isi face simtita prezenta. |
|
| Sus |
|
 |
|