| |
| Autor |
Mesaj |
avensis04
Data înscrierii: 18/Iun/2010 Mesaje: 13 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 1:55 pm Titlul subiectului: Difuzoare Mtx |
|
|
Salut , vreau sa schimb difuzoarele stock de pe fata si spate cu Mtx TXC6.1
pentru ca au si amplificator si le-am gasit la un pret mai mic . Playeru il las pe cel stock . Masina este o Toyota Avensis 1.8 benzina , 2004 . Ma mai gandeam si la o insonorizare (ma gandeam la Xtreme Bulk Pack ), subwoofer nu stiu daca sa imi pun deoarece vreau mai mult claritate decat bubuieli daca m-am exprimat corect, referitor la buget 4000 ron . Daca aveti alte pareri sunt bine primite .
P.S. ma gandeam sa insonorizez doar usile .
Ultima modificare efectuată de către avensis04 la Vin Iun 18, 2010 5:01 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic intai sa te duci sa ti-o insonorizezi si sa vezi cati bani iti mai raman... ca se poate sa intre mai mult insonorizant decat in pachet. plus mana de lucru...
si din ce iti mai raman, iti iei niste sisteme pe fata si pe spate niste coaxiale, eu unul prefer ovale.
daca tot nu vrei subwoofer, poti sa amplifici boxele (dar cum spuneam, intai trebuie sa insonorizezi calumea) _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Boxele sunt in usi si sunt coaxiale si pe fata si pe spate , deci raman la coaxiale.
Pai si manopera la insonorizare profi la ca bani mar duce , in mare asa ?
Si referitor la boxele mtx 6.1 isi merita fiecare banut ? |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 4:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand, boxele acelea sunt sistem, nu coaxiale.
referitor la bani, nu pot sa ma pronunt daca merita sau nu. stiu doar ca eu n-as da 20 de milioane doar pe o pereche de boxe. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
au au ...as face tot tacamul cu 4000 de "reni"  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Vin Iun 18, 2010 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine si cam ce ar insemna tot tacamul pentru tine ?
Eu vrea sa imi fac insonorizare la usile fata , spate , plafon si podea .
Sa imi iau 4 boxe mtx 6.1 (le iau de la un prieten la un pret foarte mic adik 22 mil toate patru)
Si daca mai fac rost sa imi iau si un amplificator , ala nu am idee la ce bani mar duce , sau ce ar fi bun pentru 4 mtx-uri specificate mai sus sa scoata totul din ele .
Eu abia am luat permisu , sunt un amator dar iubitor de muzica . Astazi am achizition si un ipod de 160gb sa il bag la masina sa nu ma chinuit cu cd-uri sau memory stick-uri . Tocmai de accea am intrebat aici si daca aveti alte configuratii mai bune decat ce am zis mai sus (nu e o configuratie ce am zis mai sus , in fine) as fi bucuros sa le aud . Dar nu vreau subwoofer ca nu imi place sa bubuie masina , vreau muzica clara daca intelegeti ce vreau sa zic aici .
P.S. o sa urc si niste poze zilele astea cu noua mea jucarie  |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Sâm Iun 19, 2010 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
poti lua si un subwoofer finutz
ceva de la focal ti as recomanda sau de la helix
uita de mtx prietene
in banii care i ai vorbeste cu shokaliptiku despre insonorizant si dupa bagii 2 sisteme mb+tw
un plus pt un sub destept
oricum sunt "fan" toyota avensis
merita un subwoofer
bafta in alegeri _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 3:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| La cat ai gasit Mb Quart-urile?Noroc |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 5:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| 220$ de la un prieten ... noi , oricum nu cred ca o sa iau mb , mai mult imi place mtx sau focal ... |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 12:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce anume iti place mai mult la Mtx sau Focal? |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un prieten de al meu a avut focal pe masina si a fost foarte multumit . Argumente concrete nu am , eu vorbesc acuma din auzite . Ar fi vreo problema cu sistemele focal sau mtx ? Eu le-am ales ca au un nume mai cunoscut ( in lumea amatorilor ) . Imi recomanzi alt sistem ? Si daca se poate sa fie 80-100W RMS |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nici o problema cu MTX Si Focal,din contra.Daca ai avea ocazia sa le asculti undeva inainte sa le cumperi ar fi perfect.Eu am MB Quart-urile de care vorbeai mai sus dar nu le-am montat inca,le montez cam peste o luna.Sunt convins ca orice ai alege dintre cele 3 nu vei fi dezamagit.Mie chiar imi plac specificatiile boxelor MTX ai PM |
|
| Sus |
|
 |
avensis04
|
Trimis: Dum Iun 20, 2010 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, se pare ca o sa raman la mtx txc 6.1 . Acuma intervine alta problema , ce amplificator trebuie pentru boxele astea ? Ce cabluri imi recomandati ? Mai trebuie sa conectezi ceva la ele ? |
|
| Sus |
|
 |
|