| |
| Autor |
Mesaj |
voicu_alin
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 2:37 pm Titlul subiectului: Difuzoare Octavia Tour |
|
|
Ce-mi recomanda-ti la Ocatvia Tour?
1. Vreau sa insonorizez portierele fata.
2. Vreau sa schimb difurile fata.
3. Vreau sa-mi pun difuri in locasurile din spate standard.
Ce difuri imi recomandati pentru portierele fata? Care sunt mai bune alea pe 2 sau 3 cai.Precizez ca vreau calitate dar si putere.
Eu am un JVC KD-G521.
Ce parere aveti despre difurile JVC,Blaupunkt?
Eu din cate stiu din brosuri de la firmele audio difurile de pe fata sunt de 16.5cm si cele de pe spate de 10cm (nu am locasuri in portiere ci in spatele banchetei).Datele astea sunt corecte?
Eu ma gandeam sa-mi iau pe fata niste difuri Blaupunkt GTx 173 si pentru spate GTx 102.
Mersi |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 3:20 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Octavia Tour |
|
|
nu cumva pe fata ai sistem de difuzoare? daca da, din firmele mentionate de tine ti-as recomanda: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/BLAUPUNKT/GTc_172/
de izolat fonic, vezi stinger, se pare ca sunt cam la fel de bune ca si dynamat, dar mai ieftine. |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Noi 20, 2006 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
skoda are sistem de difuzoare asa ca ia ceva cu tweeter separat.pe spate te sfatuiesc totusi sa depui efortul de a gauri placajul ala stupid pt ca dif de 10cm si pitite mai rau vor strica sunetul.un prieten a pus pe spate ovale 6x9 si e destul de echilibrat sunetul.tu ai putea sa pui si de 16,cm si pe spate _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
voicu_alin
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar oare se potrivesc tweeterele de la Blaupunkt in locasurile alea mici din usa?
De gaurit placajul nu vreau iar locasurile din fabricatie sunt destul de bine pozitionate( nu sunt in spatele banchetei sunt niste plasticuri si pot sa pun difuri pe 2 cai acolo car bat spre plafon iar in portierele spate pot sa pun tweetere.
Eu cred ca s-ar auzi super bine. Ar mai trebui un subwoofer .
Oricum mersi de raspunsuri. Dar tot nu mi-a raspuns nimeni daca Blaupunkt se aude bine ca difuri? |
|
| Sus |
|
 |
George Pasionat
Data înscrierii: 15/Noi/2006 Mesaje: 127 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
niste difuzoare de 10cm dabia vor putea sa scoata niste medii vestejite,o sa fii dezamagit.din ce am vazut pe site ai putea incerca sa pui http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/JBL/GTO/GTO427/ dar habar n-am daca sunt in stare macar sa urle _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de urlat o sa urle, pana o sa se arde playerul. sunt pe 2 ohm. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 21, 2006 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | | de urlat o sa urle, pana o sa se arde playerul. sunt pe 2 ohm. |
tare raspuns
oricum voicu_alin ai mare grija cu impedantele difuzoarelor.pt player iti tre difuri cu impedanta de 4 ohmi  |
|
| Sus |
|
 |
|