Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare ovale

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
montego

Data înscrierii: 09/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Difuzoare ovale Răspunde cu citat (quote)

Am un cas Panasonic ceva mai vechi de 4x25W si vreau sa ii pun 2 difuzoare ovale 6x9" pe spate. Nu intentionez sa ii pun amplificator, dar vreau ca cei 25 W sa se auda bine, fara distorsiuni la volum maxim.
Ce imi precomandati pe la 200 RON?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astea daca vrrei sa urle tare isi fac banii fara discutie.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/

DAR la volum MAXIM TOATE, repet TOATE difuzoarele o sa distorsioneze deoarece amplificatorul din player intra in clip.

hai noroc

montego

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma gandeam totusi pe la 200Ron, pentru ca decat sa iau la 170 si sa platesc transportul in tara, mai bine iau ceva pe la 200-210Ron si numai platesc nimic Wink , si la aceeasi bani iau ceva mai bun.

De http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C2/ ce parere aveti, tinand cont ca sunt pe 2 cai, si nu pe 3 ca celelalte ?

Dar http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT693/ ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alpine sunt bune
mie imi plac
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Mai 09, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si alpinurile isi fac treaba,poate chiar mai bine decat jbl-urile recomandate de mine.
montego

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt mai bune sistemele decat coaxialele, tinand cont ca le voi pune pe spate, nu pe fata si fara amplificator? Se simte vreo diferenta semnificativa intre cele doua la un pret aproximativ egal?
Daca da, ce sistem imi recomandati ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde vin? pe placa din spate? daca da, ramai linistit cu coaxiale. sau poti face o treaba inteligenta (cam improvizata dar na...), iei sistem, pui mediile pe spate si inaltele in fata, in paralel cu coaxialele din portiere. asa iti faci si un mic efect de scena.
Sus
montego

MesajTrimis: Joi Mai 10, 2007 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, vin pe placa din spate, dar nu vreau sa ma complic prea mult, sa ma apuc de improvizari. Nici nu prea ma pricep, vreau doar sa stiu ce ar fi mai potrivit in situatia mea. Niste exemple de coaxiale sau sisteme, in functie de ce credeti ca s-ar potrivi, daca se poate... Rolling Eyes
Sus
montego

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 8:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O ultima intrebare:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C2/ sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT693/ MTX . Voi ce ati alege ?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mai 12, 2007 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea este ca alpine se misca mai bine pe player
Sus
baietzelu
Pasionat

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 7:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu tot pe alpine as merge.
montego

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ciudat, mai toata lumea lauda MTX-u prin alte posturi. Totusi cred ca raman la Alpine... sau, daca are cineva alta varianta sa isi dea cu parerea...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum