| |
| Autor |
Mesaj |
samo
Data înscrierii: 25/Aug/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Feb 10, 2012 4:49 pm Titlul subiectului: Difuzoare passat b6 |
|
|
as dori sa imi pun 2 difuzoare pe portierele spate.toata treaba e ca nu vreau sa modific cu inele gaurile,doar sa le cumpar si sa le pun suruburi.am nevoie de cateva pareri, buget 200 lei.
mentionez ca am cd player audio original,asadar nu stiu daca sunt trase fire pana in portierele din spate. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Feb 10, 2012 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca nu ai avut boxe de fabrica pe spate atunci nu ai nici cablul tras ... Din start ai nevoie de 10 m de cablu ( pret 50 lei ). Nu ai cum sa instalezi boxe fara acele inele din plastic pentru ca o sa se loveasca macaraua geamului de magnetul difuzorului ( pret inele 55 lei ) .... Daca scazi asta din bugetul propus de tine ramai cu 95 ... vrei sa-ti caut ceva in banii astia sau vrei sa mai urci putin ? |
|
| Sus |
|
 |
samo
Data înscrierii: 25/Aug/2011 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Feb 11, 2012 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu gasesc niste difuzoare care sa nu aibe nevoie de inele ,sa aibe adancimea de instalare mica?ca daca pun inele nu stiu daca mai incape protectia peste |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Sâm Feb 11, 2012 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| despre ce protectie vorbesti ? .... nu exista difuzoare care sa aiba adancimea de instalare asa mica ... difuzoarele de fabrica vin incastrate intr-un inel de genul asta tocmai pentru a permite deschiderea geamului. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 18, 2012 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
1.Aceste INELE sunt bune in cazul in care difuzoarele se monteaza pe tabla ci nu pe fata din plastic a portierei cum este in cazul vw si audi. iar adancimea maxima de montaj este undeva la 67mm pe fata, iar pe spate POATE cu 10mm mai mare, cel putin in cazul audi a6 model 2001 (ca idee)
2. daca nu ai boxe pe spate, nu ai nici cabluri si cel mai grav nu ai nici iesiri din radio pe 4 boxe! Asa am avut si eu.
recomandare: cumperi un sistem de dif pt fata, un mic amplificator pt ele iar boxele de pe fata le muti pe spate amplificate doar de radio. |
|
| Sus |
|
 |
|