| |
| Autor |
Mesaj |
nobody
Data înscrierii: 07/Aug/2010 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Aug 07, 2010 2:13 pm Titlul subiectului: Difuzoare pe Fiat Punto |
|
|
As vrea sa imi schimb difuzoarele de pe Punto, am pe el un mp3 panasonic cq-c3503n si as schimba difuzoarele din spate si chiar cele din portiere din fata(in portiere in spate nu am difuzoare) daca este necesar.
Ce difuzoare imi recomandati sa imi pun direct pe mp3 care sa se auda decent, cat mai clar si oarecum cu bass, nu ma intereseaza sa se auda foarte tare?
Sau ce imi recomandati, ca nu prea ma pricep in domeniul asta, vreau sa se auda bine. |
|
| Sus |
|
 |
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 29 Locație: Bailesti
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este ca iti trebuie ceva pe masura mp3-ului. Mai multe n-as putea sa-ti spun. O intrebare de ce vrei sa le schimbi pe cele existente? _________________
R.I.P VW VENTO 1.9 TDI
Just enjoy the music. |
|
| Sus |
|
 |
nobody
|
Trimis: Mar Aug 10, 2010 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cele existente din fata merg pot spune acceptabil, dar cele din spate unul e defect si iar celalat nu mai are mult, dar bass si claritate deloc..
Ceva pe masuna mp3'ului, ce ar inseamna, e slabut mp3? Intreb pentru ca nu am cunostintele necesare in materia asta.. |
|
| Sus |
|
 |
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 29 Locație: Bailesti
|
Trimis: Mie Aug 11, 2010 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mp3-ul e foarte bun. Am cautat pe net descrierea cd playerului si are 50 de watti max. Cauta ceva difuzoare pe la 50 de watti. Cine mai are cunostinte si crede ca am gresit sa ma corecteze. Cu atat am putut sa te ajut...cel putin asa ceva as alege eu in locul tau, acum sa vedem daca mai zice cineva ceva. Bafta!
Uite aici ceva cu umpic de putere si la un pret rezonabil...zic eu>>> http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/BLAUPUNKT/Sisteme/GTc_662/ _________________
R.I.P VW VENTO 1.9 TDI
Just enjoy the music. |
|
| Sus |
|
 |
nobody
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
Mi-ai schimbat cele de pe spate cu o pereche de difuzoare coaxiale hertz dcx 690.
Ce sistem imi recomandati pentru fata de 16.5cm pana in 250 ron, care sa vina momentan direct pe HU, pe viitoar as vrea sa le aplific pe toate. |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic ca este putin , 250 lei... |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Sep 22, 2010 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
250 lei este ok pt un sistem decent pus pe player stock
nu cred ca mai gasesti dls ca iti recomandam b6a
incearca hertz , helix sau focal in banii astia |
|
| Sus |
|
 |
nobody
|
Trimis: Joi Sep 23, 2010 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai da, momentan caut un sistem decent care sa vina direct pe player. Momentan atat pot da pe un mic sistem, ca am altele de schimbat si pe masina..
Hertz,helix si mai ales focal, trec de 300 fara probleme.
Mi s-a recomandat Mac Audio MP 2.16, dar nu stiu ce sa zic despre MacAudio..
Eu tot un DLS as vrea, am vb cu cei de la be-loud si mi-a zis ca urmeaza sa aduca si DLS in viitorul apropiat. |
|
| Sus |
|
 |
victor12
Data înscrierii: 12/Oct/2010 Mesaje: 2 Locație: usa
|
Trimis: Joi Oct 14, 2010 9:08 am Titlul subiectului: Golf Swing Skills |
|
|
Golf Swing Skills
These are the natural activities enthusiasts that are dedicated in order to the game and are fortunate with not a little skills of swing the discount golf clubs. You may find them teeing down beside famous golf professionals or even working as positives in country clubs and golf courses around the entire world. ishiner |
|
| Sus |
|
 |
wxp
Data înscrierii: 21/Oct/2010 Mesaje: 22
|
Trimis: Joi Oct 21, 2010 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS momentan nu exista nicaieri pe stoc pe 16 sistem
pe de alta parte MAC este un produs decent, fara pretentii de SQ, insa este cert ca nici pretul nu este mare
eu personal nu recomand Blaupunkt decat daca sunt Velocity
Ca recomandari entry:
In Phase XTC 6
Ground Zero GZIC 650X
Helix Dark Blue B62C
daca esti pretentios si vrei sa investesti un pic mai mult recomand:
Helix Esprit E62C
Focal Polyglass 165VB
Focal Polyglass 165VR |
|
| Sus |
|