|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
octavian4

Data înscrierii: 17/Ian/2008 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 1:16 pm Titlul subiectului: Difuzoare pe Opel Omega B |
|
|
Am tot cicit zeci de posturi cu opel, dar nimeni nu comenteaza de unde se poate face rost de suporti pt difuzoare!
Deci, am desfacut fata de usa ca sa vad cum pot prinde boxele pe care le voi cumpara...si surpriza... boxele originale au niste suporti(distantieri) turnati pe difuzor.
Cum fac sa pun alte boxe, pt ca un alt difuzor de aceeiasi marime adica 17cm, nu am cum sa-l prind pe usa fara acel suport! Se gaseste de cumparat asa ceva? daca da... unde? si cam cat ar costa?
Am gasit un singur model de difuzoare pt opel, de la pioneer, dar eu doresc sa pun alte difuzoare.
ma gandesc sa le achizitionez pe astea : Alpine Type-R SPR-17C http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-17C/ cine stie daca le pot pune pe masina, iar ca player sunt decis sa-l pun pe acesta : Pioneer DEH-4000UB.
Astept pareri! _________________ Xplod3300-THX502-XT573&Dacia 1300 Full Option ) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|