Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare pe solenza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mihaidin86

Data înscrierii: 25/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 4:46 pm    Titlul subiectului: difuzoare pe solenza Răspunde cu citat (quote)

ajuta-ti-ma si pe mine c-o parere ...
la un player : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2900MP/
as vrea niste boxe fata spate :
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT573/...
ce parere aveti ? se potrivesc sau ba ... apropo doresc a le instala pe o Solenza ... astept pareri si la multi ani !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
F L O

Data înscrierii: 30/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-ai putea sa faci un efort si sa bagi pe spate 6x9"?? Very Happy ...parerea mea
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

n-ar fi mai bine sa mai faci un efort si sa pui un sistem pe fata?...parerea mea Laughing
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe fata...vb lu liviu.. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_K5/ bagi asta .... si pe spate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_1269/ ......3 mil si un pic...si se va auzi mai bine Smile dekt ce ai zis tu acolo ! Laughing
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Ian 03, 2008 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe spate nimic = mai multi bani pentru fata.
Sus
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 04, 2008 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe Solenza nu merge sa stai decat cu difuzoare pe fata decat cu munca intensa (insonorizare perfecta usi - daca nu faci treaba cum trebuie, se vor trezi mereu niste greierari de te miri unde - , inele cat niste galeti pentru orientarea difuzoarelor, instalare tweetere pe stalpi). Mai mult de atat, nu poti pune decat difuri de 13, iar asta inseamna aproape zero bass.

Ori pui niste ovale pe spate (CS-urile de la JBL se aud foarte bine, am auzit acelasi lucru despre DLS Classic 269), ori woofer.

Succes, ne spui si noua ce ai ales.

ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe mana lui "moga_mihai"!
e o configuratie buna!
daca ai un buget limitat te poti orienta la Coustic CS502 +CX 693! SI O SA FII MULTUMIT!

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Ian 05, 2008 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

zenmaster a scris:
Pe Solenza nu merge sa stai decat cu difuzoare pe fata decat cu munca intensa (insonorizare perfecta usi - daca nu faci treaba cum trebuie, se vor trezi mereu niste greierari de te miri unde - , inele cat niste galeti pentru orientarea difuzoarelor, instalare tweetere pe stalpi). Mai mult de atat, nu poti pune decat difuri de 13, iar asta inseamna aproape zero bass.

Ori pui niste ovale pe spate (CS-urile de la JBL se aud foarte bine, am auzit acelasi lucru despre DLS Classic 269), ori woofer.

Succes, ne spui si noua ce ai ales.

Sunet bun fara munca nu se poate

Sus
mihaidin86

Data înscrierii: 25/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 12:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si sa le schimb de pe MTX pe DLS ... dar de DLS nu prea am auzit ... oricum va multumesc pt. sfaturi... ma da e bun si forumu asta de ceva ... ca vb lu' FLO ... acu le-am vazut si eu ca sant de 5x7, parca ... revin si Va Multumesc pt sfat ... si apropo nu e dacia mea, e a lu fratimio, ca dc ar fii, as baga numa JBL-uri pe ea ...
Sus
zenmaster
Pasionat

Data înscrierii: 20/Sep/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici eu nu auzisem de DLS... pana mi le-am pus pe masina. love them Smile
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La fel si eu....nu auzisem de Coustic....si nici nu am crezut ca sunt asa de "fioroase". Laughing
Deci ideea cu forumul e foarte buna....si experientele se aduna.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum