|
|
|
Autor |
Mesaj |
fs6870
Data înscrierii: 21/Mar/2008 Mesaje: 15 Locație: Baia Mare, Maramures, Romania
|
|
Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
Data înscrierii: 08/Sep/2006 Mesaje: 64
|
Trimis: Dum Sep 21, 2008 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi cu incredere pe mtx sistem,eu am avut pe masina tot pe hu pioneer si am f foarte multumit.pret sistem 250 lei iar pt spate coax 150 lei |
|
Sus |
|
 |
CTT Pasionat
Data înscrierii: 21/Dec/2006 Mesaje: 55 Locație: Arad/Timisoara
|
Trimis: Lun Sep 22, 2008 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Am avut DLS si se auzeau foarte bine pe partea de joase insa pe partea de inalte am fost dezamagit. Tweeterele de plastic (denumit mai pompos "mylar") nu prea fac treaba buna, asa ca eu as evita seriile B/K (sistem) si 1xx/2xx (coaxiale); daca iti permiti ai putea sa mergi pe C5/425/426, daca nu, cred ca o sa gasesti alternative mai bune la alti producatori. |
|
Sus |
|
 |
fs6870
Data înscrierii: 21/Mar/2008 Mesaje: 15 Locație: Baia Mare, Maramures, Romania
|
Trimis: Lun Sep 22, 2008 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc la toti pentru sugestii.
Pina la urma am luat urmatoarele :
coaxiale DLS Classic 225 pe spate
sistem DLS Classic C5A pe fata.
Rezultatul este spectaculos (fata de difuzoarele stock). Inaltele sint foarte prezente, percutante. Basul este cam sec dar natural (din niste difuzoare de 13, neamplificate, cred ca nu se poate mai mult).
In concluzie : deocamdata foarte satisfacut.
P.S. Vorba unuia de pe un forum : it's a start ... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|