|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
claudiuRAKA
Data înscrierii: 26/Ian/2013 Mesaje: 1 Locație: com Racoita jud Sibiu
|
Trimis: Sâm Ian 26, 2013 8:33 pm Titlul subiectului: difuzoare pentru dacia 1310 break '99 |
|
|
salutare, va rog ajutati-ma , cu un sfat. am o dacia break si momentan am urmatorul sistem audio: cd-pleyer pioner 4*45, nu mai stiu ce model( der la vremea lui, acu 7 ani a fost printre cele mai tari de pe piata), pe fata am niste boxe ,de capatat, de productie americana , scrie pe ele ca au 70 W rms si firma este parca SF (atat scrie pe ele) ce pot sa spun, este ca se aud demential (pana la un anumit volum 20 din 30, dupa aceea incepe sa baraie), pe spate am SAL-uri de 16 cm, cumparate acum 6 ani, acestea sunt cam obosite si am reusit sa gauresc membrana uneia dintre ele. acu' a venit vremea sa le schimb(pe cele de pe spate) si vreau un mic sfat de la cei care au cumparat boxe de la BE LOUD. eu as opta intre : MAC AUDIO REVOLUTION *16,2 si HIFONICS TITAN TS-6,2W. va rog dati-va o parere, sau altceva in valoare de 200-250 ron.
- de mentionat este ca in viitor as vrea sa-mi iau si un amplificator(statie) doar pentru difuzoare, fara Subwoofer..... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|