Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare pentru Opel Astra Classic 2, 4 usi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
adimaxis

Data înscrierii: 27/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 4:47 pm    Titlul subiectului: Difuzoare pentru Opel Astra Classic 2, 4 usi Răspunde cu citat (quote)

Salutare.

Va rog sa-mi spuneti,daca stie cineva, care este marimea difuzoarelor la Opel astra classic 2, pe fata si spate.Nu le pot masura pentru ca nu este masina mea si nici nu ii pot cere proprietarului asa ceva (as strica surpriza ce urmeaza sa io fac). De asemenea daca imi puteti recomanda ceva. Bugetul este mic, de aprox 300 RON.Ma intereseaza mai mult calitatea si nu zgomotul. Masina are difuzoare pe fata din fabrica, dar nu se aude cine stie ce.Playerul la care vor fi puse difuzoarele este SONY GT300. Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La banii astia iei ceva mai slab decat are deja masina...
Sus
adimaxis

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AdySoLenZa a scris:
La banii astia iei ceva mai slab decat are deja masina...

Chiar asa?! Alea se aud nashpa.Doar medii.Am incercat sa ajustez din egalizatorul playerului, dar degeaba.
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate sistemele de pe opel pe care le-am auzit au un bass destul de bun pentru o linie din fabrica iar ca sa dai 1,5 mil pentru un sistem de difuzoare pentru ca d-astea iti trebuie nu stiu de unde mai ales ca pe fata merg de 16,5 17..
Sus
adimaxis

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci pe fatza sunt de 16.Ok, atunci daca pun pe spate (care nu mi-ai zis de cat sunt) n-as putea sa imbunatatesc sunetul?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cea mai buna solutie daca vrei sa-i faci o bucurie si sa-i sune mai bine muzica e sa-i iei un sistem bunicel pe fata.
In 3 milioane iei ceva bun de pus pe GT300, un sistem de 16,5 cm si adaptoarele de difuzoare necesare pentru Opel Astra.
Uita-te la MTX si Coustic sau DLS B6A.
Sus
adimaxis

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Cea mai buna solutie daca vrei sa-i faci o bucurie si sa-i sune mai bine muzica e sa-i iei un sistem bunicel pe fata.
In 3 milioane iei ceva bun de pus pe GT300, un sistem de 16,5 cm si adaptoarele de difuzoare necesare pentru Opel Astra.
Uita-te la MTX si Coustic sau DLS B6A.

Multumesc pentru indicatii.
Poti sa-mi explici treaba cu adaptoarele? Tweeterul unde vine montat?Se aduc modificari masinii?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atat woofer-ul cat si tweeter-ul se instaleaza in locul celor originale fara a taia nimic din masina.
Pentru woofere insa e nevoie de niste adaptoare (sub 50 ron), cele originale nu sunt tocmai standard.
Sus
adimaxis

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 6:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aceste adaptoare sa inteleg ca sunt necesare indiferent de difuzoarele alese? Adaptoarele se pun de cei care le monteaza urmand sa platesc pentru ele la service sau trebuie sa le cumpar eu separat?
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Noi 27, 2006 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, indiferent de difuzoare, adaptoarele sunt aceleasi. tin de masina.
Ti le putem da noi odata cu difuzoarele. Doar specifica in comanda ca vrei si adaptoare pentru difuzoarele fata Astra G.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum