| |
| Autor |
Mesaj |
adimaxis
Data înscrierii: 27/Noi/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 4:47 pm Titlul subiectului: Difuzoare pentru Opel Astra Classic 2, 4 usi |
|
|
Salutare.
Va rog sa-mi spuneti,daca stie cineva, care este marimea difuzoarelor la Opel astra classic 2, pe fata si spate.Nu le pot masura pentru ca nu este masina mea si nici nu ii pot cere proprietarului asa ceva (as strica surpriza ce urmeaza sa io fac). De asemenea daca imi puteti recomanda ceva. Bugetul este mic, de aprox 300 RON.Ma intereseaza mai mult calitatea si nu zgomotul. Masina are difuzoare pe fata din fabrica, dar nu se aude cine stie ce.Playerul la care vor fi puse difuzoarele este SONY GT300. Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La banii astia iei ceva mai slab decat are deja masina... |
|
| Sus |
|
 |
adimaxis
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AdySoLenZa a scris: | | La banii astia iei ceva mai slab decat are deja masina... |
Chiar asa?! Alea se aud nashpa.Doar medii.Am incercat sa ajustez din egalizatorul playerului, dar degeaba. |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Toate sistemele de pe opel pe care le-am auzit au un bass destul de bun pentru o linie din fabrica iar ca sa dai 1,5 mil pentru un sistem de difuzoare pentru ca d-astea iti trebuie nu stiu de unde mai ales ca pe fata merg de 16,5 17.. |
|
| Sus |
|
 |
adimaxis
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deci pe fatza sunt de 16.Ok, atunci daca pun pe spate (care nu mi-ai zis de cat sunt) n-as putea sa imbunatatesc sunetul? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cea mai buna solutie daca vrei sa-i faci o bucurie si sa-i sune mai bine muzica e sa-i iei un sistem bunicel pe fata.
In 3 milioane iei ceva bun de pus pe GT300, un sistem de 16,5 cm si adaptoarele de difuzoare necesare pentru Opel Astra.
Uita-te la MTX si Coustic sau DLS B6A. |
|
| Sus |
|
 |
adimaxis
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | Cea mai buna solutie daca vrei sa-i faci o bucurie si sa-i sune mai bine muzica e sa-i iei un sistem bunicel pe fata.
In 3 milioane iei ceva bun de pus pe GT300, un sistem de 16,5 cm si adaptoarele de difuzoare necesare pentru Opel Astra.
Uita-te la MTX si Coustic sau DLS B6A. |
Multumesc pentru indicatii.
Poti sa-mi explici treaba cu adaptoarele? Tweeterul unde vine montat?Se aduc modificari masinii? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
atat woofer-ul cat si tweeter-ul se instaleaza in locul celor originale fara a taia nimic din masina.
Pentru woofere insa e nevoie de niste adaptoare (sub 50 ron), cele originale nu sunt tocmai standard. |
|
| Sus |
|
 |
adimaxis
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aceste adaptoare sa inteleg ca sunt necesare indiferent de difuzoarele alese? Adaptoarele se pun de cei care le monteaza urmand sa platesc pentru ele la service sau trebuie sa le cumpar eu separat? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 27, 2006 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, indiferent de difuzoare, adaptoarele sunt aceleasi. tin de masina.
Ti le putem da noi odata cu difuzoarele. Doar specifica in comanda ca vrei si adaptoare pentru difuzoarele fata Astra G. |
|
| Sus |
|
 |
|