| |
| Autor |
Mesaj |
darius123
Data înscrierii: 20/Feb/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 1:30 pm Titlul subiectului: difuzoare peugeout 206 |
|
|
buna ziua....as avea mai multe variante si va rog sa ma ajutati sa ma conving la care sa raman...as dori sa pun 2 boxe ovale mai puternice in portbagaj(plafon) si care sa fie amplificate, nu prea as vrea sa bag dif-uri puternice in usi amplificate k trebuie sa ma ocup si de insonorizare s.a.m.d! sau sa pun sisteme spate\fata neamplificate???
Mentionez k este peugeout 206 5 usi.....16.5 pe fata si 13 pe spate!!! buget difuri + amplif eventual 5mil! MULTUMESC sau astept orice alta parere mai buna |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca merita 110% putina insonorizare in usile fata...si se poate face si cu bani putini, adica banii ce i-ai da pe ovale. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
din punctul meu de vedere....amplificarea spatelui nu e o solutie prea buna....e mult mai placut sa asculti muzica din fata. Si asa m-i se pare normal.
din ceea ce ai scris as inclina sa cred ca inclini spre SPL.
ca o recomandare proprie....cred ca vei fi mai multumit cu 4 difuri (bune) neamplificate (sistem fata+ ovale pe spate) ... deoarece sunetul va fi mai echilibrat.
Oricum masina este mica....deci vei avea multi decibeli acolo, chiar fara amplificare. _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
darius123
|
Trimis: Mie Feb 20, 2008 5:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred k asa voi face.....nu are rost sa ma complic cu amplif!! voi ramane pe sistem de 16.5 pe fata si pe spate niste ovale!!! zic k nu are rost sa pun pe spate in usi de 13!! mai bine ovale si decupez in portbagaj!!! acum ceva recomandari de dif???nu tin neaparat sa am un bass f puternic....dar pt moment sa ajunga cat de cat pt o auditie placuta fara subwoofer!!! va multumesc.... |
|
| Sus |
|
 |
darius123
|
|
| Sus |
|
 |
Schetzu Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2006 Mesaje: 156 Locație: Sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Idem "Schetzu".... _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
darius123
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| va multumesc pt sfaturi....voi ramane spate/fata pe coustic neamplificate(spate ovale)......si http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ !!! am auzit fix combinatia asta intr-un magazin si mi-a placut!!! stiu k este mai bun acel pionner....dar voi cumpara si o alarma si kit inchidere centralizata usi!!! si sa ma limitez in buget....era 'cheala' masina si am zis k e importanta si o inchidere!!! merita sa iau acele ovale de la coustic si sa le pun direct pe hu!!! fac ceva treaba cu ele??? |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai auzit combinatia si ti-a placut...atunci.....e alegerea ta.
Am si eu aceleasi difuri si se comporta excelent.... _________________ No Bass....No Fun !
|
| Sus |
|
 |
|