| |
| Autor |
Mesaj |
Liciu Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2012 Mesaje: 123
|
Trimis: Mie Dec 05, 2012 8:42 pm Titlul subiectului: difuzoare player (neamplificate) |
|
|
m-ar interesa sa ma luminati care ar fi difuzoarele ideale pentru un player kenwood KDC-BT92SD. componente fata, coaxiale spate. 16.5 cm fata 13 cm spate (peugeot 206+), dupa ce am citit am vazut ca recomandati mac-audio revolution sau hertz dieci. care ar fi mai bune? mac sau dieci? dupa specificatii gama de frecventa e mai buna la mac-audio. sau daca ar fi alta varianta...
multam |
|
| Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Mie Dec 05, 2012 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am si eu oo intrebare la acesc player kenwood ai reglaje pe fiecare difuzor in parete din masina sau nu ?\ si daca ai SLA . Loudness ,( cum e la pioneer ) si bass booster TE ROG IMI POTI RASPUNDE SI MIE CA CHIAR MAR INTERESA SA IAU ACEST PLAYER ...MULTUMESC / AM INTELES CA DIFUZOARELE HERTZ Energy ESK 165.4 SUNT FF BUNE ASA ZIC MULTI ....MS ASTEPT RASPUNS ROOG |
|
| Sus |
|
 |
Liciu Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
inca nu l-am achizitionat dar urmeaza. oscilam intre acesta si pioneer deh-80prs care e varful de gama (pt audiofili din aceeasi gama de pret cu bun simt, stiu ca exista si altele modele Pioneer mai bune dar la 3500 lei nu cred ca merita). dupa review-uri intre cele 2 modele lupta e foarte stransa putin in favoarea kenwood pt claritatea semnalului flat. amandoua au reglaje pe iesiri front/rear/sub. pioneerul are ceva mai multe setari pt sunet. kenwoodul are 13 benzi eq pioneerul 16. in rest pioneer are sound retriever kenwood are supreme+. O gramada de setari la amadoua. oricum oricare e alegerea perfecta. sunt printre cele mai bune daca nu cele mai bune de pe piata inclusiv la calitatea sunetului cat si a raportului calitate/pret.
Pana acum am avut mai mult pioneer dar am ales kenwood deoarece e mai ieftin si pt masina asta e chiar prea mult.
amandoua au modul parrot integrat pt handsfree
Alpine m-am lamurit ce poate. vremurile alpine au cam trecut. nu zic ca nu fac lucruri bune dar nu mai fac calitatea sunetului de odinioara. pt middle-end sunt excelente dar pt obsedati nu.
pret kenwood: intre 900 si 1200
pret pioneer: intre 1400 si 1700
aici sunt link-urile sa te lamuresti:
http://www.kenwood.eu/products/car/receivers/sd_receivers/KDC-BT92SD/details/
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/DEH-80PRS
singurul lucru ce are pioneerul si kenwoodul n-are este reglajul eq pe canalele stanga dreapta.
poate mai exista ceva diferit sau in plus dar ce m-a interesat si la ce m-am uitat e la fel doar denumirile sunt schimbate
si la subiect la ce m-ai intrebat uita-te aici incepand cu pagina 43:
http://images.kenwood.eu/files/prod/2346/5/KDC-BT92SD_%28EN%29.pdf |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 7:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut.
Daca nu te uiti la pret si cauti cele mai bune difuzoare pe care sa le legi direct la player eu zic ca varianta optima este gama Dieci de la Hertz. (asta e o parere personala).
O alta recomandare pe care o am pentru tine este sa antifonezi usile. Chiar daca nu amplifici difuzoarele o sa se simta diferenta. |
|
| Sus |
|
 |
byty007 Pasionat
Data înscrierii: 13/Oct/2012 Mesaje: 88 Locație: drobeta tr severin
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok ms mult sper sa mil aduca mosu un kenwood KDC-BT92SD deocamdata ma multumesc cu pionerr p 80 ....multumes pt intregu raspuns....si astept sa vad parerea ta cand oo sal ei salut.. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
faza cu insonorizatul usilor l-am simtit pe pielea mea...
cu aceleasi difuoare si player se auzea mai tare mai clar [/list] _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
Liciu Pasionat
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| merci de raspunsuri. atunci hertz sa fie. de insonorizat aveam oricum de gand pt ca pejou e mai prost antifonat si inchegat ca un logan. succesuri va doresc si multam |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Joi Dec 06, 2012 10:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
fa si tu niste poze ceva si spor la lucru. _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|