Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare portiere fata/spate Mercedes-Benz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
qubeex

Data înscrierii: 03/Dec/2010

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 12:11 am    Titlul subiectului: Difuzoare portiere fata/spate Mercedes-Benz Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa schimb toata linia audio.
E un Mercedes C200, w202.

M-am uitat pe net sa vad preturi/calitate, si am gasit ceva frumsel de 16.5cm pe fata si 13 pe spate.

Problema este urmatoarea, astazi cand m-am dus din curiozitate am vazut ca portiera mea pe fata boxa este de 13cm, iar cea de pe spate de 10cm.

Exista vreo posibilitate sa le maresc? Am inteles ca sunt niste adaptoare, etc, nu stiu nimic. Puteti sa-mi dati niste informatii?
Sau daca face cineva manual mai ieftin?
Multumesc, mult.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zimbalexy

Data înscrierii: 03/Dec/2010

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 12:10 pm    Titlul subiectului: Difuzoare w202 Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua. Detin si eu un W202 si mi-am pus aceeasi problema ca si dmv. In primul rand nu puteti schimba difuzoarele masinii deoarece au suportii speciali. Eu am cumparat niste rame adaptoare pentru toata masina, care se potrivesc perfect in portiere si se pot pune difuzoare de marimi standard (portiere fata 16.5, portiere spate 13 si plafoniera spate 16,5 (model ELEGANCE). aceste rame costa foarte putin insa am cautat de mi-au iesit ochii, aduce o firma din Timisoara parca doar ca nu poti cumpara de la ei daca nu esti persoana juridica inscrisa in tranzit intracomunitar. In fine puteti suna la 0744/365.855 si cereti sa va aduca de la TMC (parca) codurile: RAM-20,425/k (pt. fata), RAM-20,426/k (pt portiere spate) si RAM-20,427/k pentru plafoniera spate (daca doriti). Sunt din Bucuresti si toate ramele costa pana in 100 RON. Nu uitati si faptul ca Mercedes are difuzoare bune, eu mi-am pus fata MAC audio de 280 ron si am castigat putin Bass, dar am pierdut foarta multa fidelitate si medii. acum incerc sa le amplific.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum