|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mironb
Data înscrierii: 27/Iul/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 1:27 am Titlul subiectului: difuzoare pt. berlina |
|
|
salutare! vin si eu cu urmatoarea "problema".
se da una bucata dacie berlina echipata cu un head-unit sony cdx-f7750 plus niste boxe kenwood coaxiale destul de slabute.
as dori sa fac un upgrade la difuzoare, constand in boxe usi fata + boxe usi spate + boxe polita de sub luneta (nu vreau subwoofer pt ca ma intereseaza mai mult claritatea nu decibelii ). difuzoarele as dori sa fie pe componente cel putin cele din usi . pe polita m-am gandit la o pereche de ma caudio olympic 2.16 sau 69.3 cu un amplificator adecvat. care ar fi acesta? ar merge un mac audio MP 8000?
pe usi ar merge mai bine niste DLS R5A sau niste JBL GTO607C? difuzoarele din usi merg alimentate fara amplificator separat doar din headunit? pe HU scrie 4x52 w maxim deci banuiesc ca ar avea cam 4x25w rms?
aaa, si ca pretz, sa nu depaseasca toata tarasenia vreo 18 meleoane  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Iul 27, 2006 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
de ce vrei 6 difuzoare fara subwoofer?
Sunetul va fi dezechilibrat, prea multe medii si inalte si prea putin bass.
Un subwoofer nu e numai pentru decibeli ci si pentru calitate, pentru a completa frecventele ce nu pot fi redate de difuzoare.
mac audio olympic nu avem pe stoc...
DLS R5A ar merge pe player dar e pacat, nu vei auzi nici macar 50% din ce pot ele asa ca ai da banii degeaba pe ele. Ia C5 - merge OK si pe player...
JBL GTO607C e pe 2 ohmi si nu merge pe nici un player, numai pe amp.
Eu iti recomand sa pui doar 4 difuzoare, sistem pe fata si coaxile pe spate si un woofer de calitate eventual mai mic in portbagaj... Te poti incadra in buget si rezultatul ar fi mai bun decat cu 6 difuzoare.
Pune DLS C5 pe fata, DLS 269 pe placa din spate (asta merg pe player) si un woofer + amp 2 canale.... De exemplu unul din cele 3 pachete promotionale de bass.
In felul asta ai iesi sub bugetul specificat asa ca daca vrei sa investesti mai mult ia DLS R5A pe fata dar amplifica-le... Un amplificator DLS CA31 pe 3 canale si un woofer W312B in incinta bass reflex ar completa excelent sistemul. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|