Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare ptr SQ?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 5:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masacru...ai pm Wink
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Masacru
Pasionat

Data înscrierii: 06/Feb/2010

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo la statia aceea m-am cam gandit si eu . ca si tweeter nu vreau sa tipe rau si din cate am inteles focalulu are acele tweetere .. de dls mi-a spus cineva ca nu se mai fac in suedia si se fac in china si nu mai ar fi aceeasi calitate .. este adevarat ?
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dls nu se mai fac de f mult timp in Suedia, insa cred ca asta nu ar fi un impediment in a le alege.
Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Masacru
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 30, 2010 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu zic ca nu as alege din cauza asta dar am inteles ca nu se mai fac cum se faceau odata .. daia am intrebat :D
Sus
Masacru
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat focal K2 Power 165KR2 si am montat inaltele pe bord(inainte le aveam in usi) ... pot spune ca diferenta fata de mtxuri este extrem de mica

am zis ca este din cauza statiei asa ca am achizitionat un focal fp 2.150 insa iarasi diferenta a fost foarte mica insa am cheltuit mult prea mult

stiu ca multi dintre voi vor spune ca este din cauza dvd playerului insa eu zic ca daca era de sq se auzea si pe mtx la fel de bine .. deci dupa parerea mea intre mtx ths si focal k2 power as merge pe mtx fara dubii(este si mult mai ieftin)

IMG_02932.jpg
 Description:
 Filesize:  86.54 KB
 Viewed:  269 Time(s)

IMG_02932.jpg

Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. De unde esti? Poate ca ar mai trebui o opinie cu privire la sistemul tau, dar live.
2. Usile is insonorizate?
3. Simti ceva in neregula? Adica o lipsa de bass, sau inalte prea stridente?
Sus
Masacru
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din ploiesti
usile sunt destul de bine insonorizate(2 straturi de aluband pe partea exteriora si un strat de hushmat+un strat aluband pe cea interioara)
inaltele sunt la minim deci se aude ok . am un woofer de 900-1000 rms deci am si bass .. insa ca,calitate ma refer ca este o diferenta mica .. ma asteptam la mai mult tinand cont ca toata lumea le lauda ... se aude si mai tare dar asta datorita statiei care este mult mai puternica fata de ce aveam ..
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti foarte aproape de Bucuresti..
Cred ca trebuia sa pui altfel problema (sugerez eu).
"Cine ma ajuta si pe mine cu o auditie, in Bucuresti" si zic eu ca aveai mai mult de castigat.
Totusi.. eu tot cred ca ceva nu e in regula. Difuzoarele sunt totusi bune (nu le-am ascultat, dar cu entry-uri de la focal m-am jucat mult) si nu pot compara nici acces-urile cu ths. Vorbesc de mid-bas. Pe partea de inalte, da, mtx-urile erau mai calme si mai putin obositoare.
Eu zic sa incerci sa dai de o persoana care stie bine cu ce se mananca treaba asta (in Bucuresti is vreo cateva) si sa il rogi sa iti evalueze sistemul.
Mai ales ca, dupa cum ai spus, ai investit ceva bani, trebuie sa faci pasul asta. Chiar nu e momentul sa dai inapoi.
Sus
Masacru
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu este vorba de dat inapoi ... imi place si nu voi da inapoi insa pe viitor stiu ce sa cumpar .. adica este o diferenta de calitate si volum insa nu cat sa faca diferenta de bani care mi se pare destul de mare

As dori sa le multumesc baietilor de la tornado deoarece mi-au facut o super oferta(de aceea am si ajuns sa cumpar aceste scule)

eu ma decisesem la mtx T6S652 insa nu le mai aveau in seara respectiva si au zis ca a 2-a zi le vor avea .. asa ca am revenit si a 2-a zi si marea minune(rar vezi asa exemplu in RO) mi-a facut discount si si-au cerut scuze pentru eroare ... BRAVO!

In bucuresti nu vreau sa mai ajung deoarece traficu e incredibil de rapid Laughing (50 de min din ploiesti in bucuresti si de la intrare din B pana la tornado 1 ora si 10 ... )
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca stiu unde se afla problema . pe cd-uri , muzica e de vina . ce muzica asculti ?
pune cateva titluri aici
Sus
Masacru
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa stii ca nu zici rau .. eu ascult cam toate genurile de muzica si inainte sa le pun in masina le fac pe 312 .. (nu chiar toate)

aveam un cd audio original sistem care chiar se auzea impresionant pe mtx insa nu-l mai gasesc ...

acum am dvd cu video care le-am convertit si video si audio la max la calitate cu xilisoft si de exemplu celine dion(titanic) se aude incredibil ..

exista diferente insa nu cat sa faca diferenta de bani
mtx 350 ron si focal 1350 adica 1000 inseamna ceva(pentru mine unu chiar inseamna) ..

oricum o sa ma inscriu si eu la urmatoarea competitie insa ma voi inscrie la spl si veti auzi atunci cum suna (sper sa cumpar baterie si subwoofer pana atunci,statie am-multumiri lu ssrli pentru rabdare :) )
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mai 29, 2010 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e vorba doar de calitatea cu care au fost scrise, ci mai este si vorba de genul muzical, cu muzica comerciala... gen radio, nu poti face diferente intre un sistem de 300 ron si unul de 1000 ron.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum