| |
| Autor |
Mesaj |
alexxutzu
Data înscrierii: 27/Aug/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 7:52 pm Titlul subiectului: Difuzoare putere mare |
|
|
Salut. Am un amic care vrea sa-si schimbe difuzoarele stock ale masinii (renault megane) si daca face schimbarea vrea sa cumpere din prima niste difuzoare cu tot cu statie care sa sune puternic nu neaparat cu bass pe 16cm. Zicea ca ar vrea ceva de medii, din cate stiu eu difuzoarele care suna puternic au undeva de la 93db in sus nu? Am gasit niste DLS Reference R6A, ce parere aveti de ele? Din cate am auzit nu se mai fabrica este adevarat? Astept alta propunere de difuzoare puternice iar bugetul pentru difuzoare este undeva la 450 - 500 ron + 450 ron pentru o statie.
Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea ...
este ca din banii de amplificator sa pregatesti frumusel usile ...
de ce !?
din cel putin 2 motive
1) difuri de 4 5 mil ... nu prea merita amplificate
2) amplificator la 5 mil ... prea slab ca sa se merite _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
alexxutzu
|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizarea o face dupa, prioritare sunt pentru el difurile  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
alexxutzu
|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Niste recomandari de difuri care sa se incadreze in cerintele lui? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
din punctul meu de vedere ... diferentrele intre branduri la nivelul asta de pret is destul de mici ...
tw mai difera ... unele sunt mai "moi" altele metalice ... depinde de gusturi
de ocolit firmele care fac difuzoare scumpe
pentru ca la nivelul ala de pret dezamagesc fata de altele _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
unalex
Data înscrierii: 23/Iul/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Iul 23, 2010 9:33 am Titlul subiectului: Re: Difuzoare putere mare |
|
|
| alexxutzu a scris: | Salut. Am un amic care vrea sa-si schimbe difuzoarele stock ale masinii (renault megane) si daca face schimbarea vrea sa cumpere din prima niste difuzoare cu tot cu statie care sa sune puternic nu neaparat cu bass pe 16cm. Zicea ca ar vrea ceva de medii, din cate stiu eu difuzoarele care suna puternic au undeva de la 93db in sus nu? Am gasit niste DLS Reference R6A, ce parere aveti de ele? Din cate am auzit nu se mai fabrica este adevarat? Astept alta propunere de difuzoare puternice iar bugetul pentru difuzoare este undeva la 450 - 500 ron + 450 ron pentru o statie.
Multumesc anticipat! |
Sa sune "puternic"....este?...calitatea nu conteaza?(sa moara vecinii de necaz).....offffff doamne |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
alexxutzu
|
Trimis: Lun Aug 30, 2010 3:30 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare putere mare |
|
|
Sa sune "puternic"....este?...calitatea nu conteaza?(sa moara vecinii de necaz).....offffff doamne[/quote]
Stai linistit ca nu mor decat astia ca tine care sufera de ei si posteaza aiurea. Niste difuri la 6-7 milioane suna si puternic si bine in caz ca nu stiai. |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| focal access 165 A3 se incadreaza in bugetul tau si suna clar si puternic ( atat cat trebuie de puternic) ma refer la cele 6 -7 milioane,nu la bugetul initial 400-450 lei |
|
| Sus |
|
 |
|