|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
red.bogdan
Data înscrierii: 20/Sep/2011 Mesaje: 49 Locație: Alexandria
|
Trimis: Mar Sep 27, 2011 4:42 pm Titlul subiectului: difuzoare renault megane I 1996-2002 |
|
|
| salut...am si eu un megane si nu stiu cum sa fac ce dif sa ii pun sa am si eu un sunet cat d cat decent...au dif alea originale d 13 cm si fata si spate....cateva pareri....sau daca as putea sa pun neste dif-uri mai mari:D |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai de gand sa imbunatatesti sunetul dintr-un megane acesta consta in mai multe etape.
Daca pur si simplu doar schimbi difuzoarele, nu vei castiga nimic daca nu le vei amplifica, si nu vei insonoriza usile, ma refer la usile fata. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
red.bogdan
|
Trimis: Joi Sep 29, 2011 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
bun...nui problema...ma poate ajuta cnv cu o folie insonorizanta sau cu neste difuzoare de 16 cm sistem?
pana acum am luat doar inelele din mdf care se prind p usa direct |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 29, 2011 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
folie insonorizanta este cam 150ron metrul patrat, si pe o usa iti intra cam un metru patrat. Cauta silent coat pe google si vei gasi, daca nu te descurci iti dau eu linkuri pe privat.
Difuzoare, cam ce buget ai? _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
red.bogdan
|
Trimis: Joi Dec 01, 2011 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dami un link ceva ca nu gasesc.... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|