Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare Renegade rx693
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
yks2008
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2008

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: difuzoare Renegade rx693 Răspunde cu citat (quote)

salut, a incercat cineva aceste difuzoare , chiar au acei w rms ,cum se aud ,ca daca au w rms banuiesc ca isi merita banii.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Renegade/RX_693/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul rand ar trebui sa stii ca omul nu aude watti ci decibeli(db), watti sunt doar energia maxima care poate sa o consume un difuzor.
Si din ce vad eu acele difuzoare nu au specificate si indicele spl.
Eu unu n'as cumpara asa ceva.

adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand o sa zboare porcu cu cutitu in glanda au alea atata Laughing Laughing
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, imi trebuie 2 difuzoare 6x9" , pe care o sa le leg la un amplificator 2x100 rms si am nevoie ca ele sa fie de cel putin 100 rms ,de accea ma uitam la ele ptr. puterea lor, nu caut asa mult fidelitatea deci sa zicem ca in proportie de 80% as vrea decibeli.
astea-s mai bune:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT694/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_69T/
http://www.beloud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Coaxiale/GTR_693i/

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT693/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/Coaxiale/ZEUS_ZXi_693/

ce sa aleg din astea.

Ultima modificare efectuată yks2008 la Dum Dec 21, 2008 9:54 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 9:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate cineva sa isi dea cu parerea despre difuzoarele de mai sus ,ca as vrea sa le comand maine, eu unul as inclina spre cel cu 4 cai sau pe hifonics,are cineva o alta parere.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 9:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe ground zero...o sa fi multumit de ele....bafta.
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 10:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, si eu ma-m uitat prima data , dar alea cu 4 cai ce pot sa ofer in plus, oricum niciodata nu am suportat chestiile alea deasupra difuzoarelor.
si ptr fata de 16.5 ce recomanzi?(ca suma sa nu depasasca 300 ron).acum apare alta problema am un cablu tras de alimentare ptr. + grosime lui este cam cat o tigare si acum am un amplificator care scoate 300 rms legat la un subwoofer ,daca il mai leg si pe asta ,trebuie schimbat si cablul de alimentare.
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 10:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chestia cu 2,3,4,5.......20 de cai e marketing.......nu conteaza cate cai are
pt fata recomand http://beloud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/Blackmaxx_BMX_6.2c/

Ultima modificare efectuată de către adypala la Dum Dec 21, 2008 10:25 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2008 10:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

banuiam si eu ca aia este o chinazarie totala,acum referitor la 16.5 si la cablul de alimentare. pai helix-ul vad ca duce decit 50 rms daca dau cu 100 in el nu are nimic?
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2008 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am decis le comand pe astea Ground Zero GZHF 693 [GZHF 693]
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2008 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yks2008 a scris:
m-am decis le comand pe astea Ground Zero GZHF 693 [GZHF 693]

e buna alegerea ta
bft
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2008 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc , o sa vin cu informatii depre ele , in legatura cu cablul de alimentare , crezi ca o sa duca si statia celalalta,sau trebuie sa mai trag unul.am 1 amplificator 300 rms si vreau sa mai leg unul de 4x100rms ,cablu este cam cat tigarea de gros ,trebuie sa mai trag alt cablu,sau sa pun unul mai gros,sau pot sa-l pastrez pe acesta .kit-ul de alimentare are siguranta de 60A , amplificatoarele au fiecare cate 2 de 30A.
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot ce pot sa spun depre ele,este: un bass foarte puternic ,imi zgudie masina ,si claritate .daca ar fi sunetul putin mai infundat ai zice ca este subwoofer asa de profund au bass-ul ,trebuie sa imbrac si tablia cu material fonoabsorbant ,ca aste o rup in 2Smile,proba am facut decit cu HU,o sa fac cu statia dar m-au ajuns sarbatorile din urma.vorbesc depre
Ground Zero GZHF 693.
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 5:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yks2008 a scris:
tot ce pot sa spun depre ele,este: un bass foarte puternic ,imi zgudie masina ,si claritate .daca ar fi sunetul putin mai infundat ai zice ca este subwoofer asa de profund au bass-ul ,trebuie sa imbrac si tablia cu material fonoabsorbant ,ca aste o rup in 2Smile,proba am facut decit cu HU,o sa fac cu statia dar m-au ajuns sarbatorile din urma.vorbesc depre
Ground Zero GZHF 693.

ma bucur ca esti multumit Very Happy .......ce HU si amp ai?
Sus
yks2008
Pasionat

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hu-alpine 9812rr, amplificator am un toxic tx1600 cu asta o sa dau in cele patru difuzoare. 2 sunt Ground Zero GZHF 693si cele care o sa le pun pe fata le-am luat si pe astea dar nu am apucat sa le montez sunt ground zero titanium gztc 165 t.tweetre-le unde le montez ,tot pe langa difuzor sau pe la oglinda laterala ,ca nu prea as vrea sa imi chirpesca in cap.oricum ele acolo un jumper ptr. minus 3 db sau 0db.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum