|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zagga
Data înscrierii: 28/Ian/2013 Mesaje: 5 Locație: Focsani
|
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Lun Ian 28, 2013 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Din ce ai postat tu, as mai pune 200 ron si merge pe difuzoarele http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Performance/PS_165/ niste componente impresionante pentru cat costa.
Ca player eu as alege Pioneer, dar poti alege linistit intre Pioneer si Alpine in functie de gust. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Ian 28, 2013 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu as alege pioneer ca player...doar din cauza ca are 2 preouturi. "dintele albastru" e doar ca bonus...daca il foloseste.
in favoarea kenwoodului ar fi formatul AAc, tot un format lossy dar de calitate mai buna ca mp3.
PS: n-ar fi rau sa iei in calcul si o amplificare pe mai tarziu cand strangi niste banuti. _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|