| |
| Autor |
Mesaj |
Shfiky
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 1:56 pm Titlul subiectului: Difuzoare si player pe Logan |
|
|
Salutare !
Am si eu o problema.. am cititi cateva din topic-urile acestui forum si am prins cate ceva. Am un logan si as vrea si eu 4 difuzoare si un player pe ea, ca le am p alea stoc.
Playeru sa fie pana in 5 mil si difuzoarele c-am 5 mil (ambele pereki, fata-spate), nu sunt kiar asa de multi bani da mai mult nu am, ca inca sunt la scoala
Spuneti-mi si mie cateva idei.. Si nu vreau sa fie cine stie ce boxe sa bubuie caroseria pe masina .. acolo sa se auda clar si cat d cat tare... si poate cu timpu o sa cumpar un subwoofer si un aplificator pt el. decamdata cumpar doar 4 dif si un player (nu le vreau amplificate)
Mulssumessc si astept raspunsuri.. sau idei see ya. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare si player pe Logan |
|
|
hai sa facem altceva. pune accentul pe player si fata. adica un pioneer 4800, si un sistem bunicel pe fata, gen coustic CS502
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
(mai scumpe, daca nu ai de gnd sa le amplifici nu merita, mai bine diferenta de bani o pui la vreo 2 http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Speaker_Kit/)
si
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4800MP/
sau daca-ti place mai mult,
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
(ca design il prefer pe primul ptr logan)
pe spate lasa linistit difuzoarele originale, pe un player bun suna mai bine decat crezi. in varianta asta ai 2 optiuni, pana iei un sub, activezi FIE (e o functie a playerului, cauta in manualul online mai multe detalii). apoi cand vei lua un sub si ampli ptr sub, poti activa HPF pe difuzoare si vei avea un sunet mai mult decat decent fara alte investitii. |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
e diferenta mare intre playerele alea 2.. ca la pret e 100 d mii sau ceva de genu.. si kestiile alea pt ce folosesc se pun la usi sa nu zdrangane ??
si daca as lua niste dif p spate ce mi-ai recomanda ? |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am vazut ca al doilea are reglaje la bass, treble, loudness... etc. primu are si el kiar daca nu scrie ? |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cam identice , doar design-ul difera iar 4800 nu are ATT , dar mult mai "simpatic" deact 40mp, ca sunet sunt identice la setari
ATT (atenuator) , daca suna tel de exemplu : apesi si reduce volumul la jumate (cred, nu sh daca la juamte exact..) , dar il ai pe telecomanda daca te hotarasti pt 4800
Eu tot 4800 am ales ( in comparatie cu 30mp ) _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha.. am inteles.. nu prea imi trebe' mie AT.. )
da mai am o intrebare, rozu ala poti sa`l skimbi ??  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu, ala asa e de la mama lui
dar poate o sa vrei sa modifici bordul in albastru/rosu si consola in rosu din portocaliu si atunci merge brici  |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cand a zis asus un sistem bunicel mi-a recomandat dif alea Coustic, un sitem mai bun decat bunicel care ar fi ? |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
DLS B5 - daca nu le amplifici
DLS C5 - daca le amplifici _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 4:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-as pune B5 mult mai bune decat coustic...diferenta de 800.000 nu prea e justificata. |
|
| Sus |
|
 |
Shfiky
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vazut ca mai la toata lumea ati recomandat gama DLS. yo 1 n`am auzit d ele.. nici ele d mn cred da sunt chiar asa de bune ?? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, sunt. dar cum B5A e un entry level, ai variante mai bune la aceiasi bani. daca iti permiti de exemplu C5A de la DLS (care desi e tot entry, e net superior B5A), dar cu conditia ca pe viitor sa le oferi un amplificator micut, pe la 50W rms pe canal, atunci cumpara-le. diferenta fata de un sistem neamplificat e mare. asa...ca o idee, DLS e unul din cei mai premiati producatori in domeniu.
http://www.dls.se/english/index.htm |
|
| Sus |
|
 |
|