| |
| Autor |
Mesaj |
banea.victor
Data înscrierii: 08/Sep/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 1:09 pm Titlul subiectului: Difuzoare skoda fabia |
|
|
Salut! Am o skoda fabia 1 si as vrea sa schimb toate difuzoarele. Acum sunt cele originale, 4 dinalea mai mari si 4 tweetere. Am schimbat playerul original cu unul jvc (nu mai stiu modelul) si asta a imbunatatit semnificativ sunetul dar tot mi se pare ca sunt cam obosite difuzoarele alea (daca dau volumul mai mult de 30 incep sa baraie dar pana acolo sunt destul de multumit) asa ca ma gandeam sa le schimb cu 2 seturi dinastea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Edition_216/
Intrebarea mea este daca credeti ca merita, in sensul de o imbunatatire semnificativa a calitatii sunetului si volumului maxim? |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat difuzoarele stoc de pe o skoda fabia jr ...se auzea f frumos nu cred ca o sa ai schimbari cu magnaturile _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
banea.victor
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 7:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da se aude destul de bine(pana la un anumit volum) dar masina are 11 ani si sunt cam obosite difuzoarele, mai ales tweeterele la unele melodii cand e volumul cat de cat tare baraie urat de tot. La fel si difuzoarele din spate care sunt mai mici (10 cm). |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si cu magnaturile alea vei obtine un sunet si mai prost...difuzoarele de skoda...vw...seat..etc suna mai bine decat toate difuzoarele astea ieftine care se gasesc pe piata...evident si la un volum decent...si inca o chestie...acelasi bass care il au difuzoarele alea stock il vei obtine abea de la niste difuzoare care sar de 600 de ron...pana acolo vei obtine imbunatatiri doar pe partea de medie si inalta...in schimb bass deloc...cel putin asta am observat eu din cate difuzoare am schimbat la mine. seara buna |
|
| Sus |
|
 |
banea.victor
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ok, inteleg ce spuneti voi. Tocmai de asta am postat aici, fiind necunoscator nu am vrut sa fac mai mult rau. Totusi macar tweeterele ar trebui schimbate, cele originale din spate sunt stricate (scot un sunet de zici ca acum se rup in bucati) asa ca le-am schimbat cu unele ieftine care nu mai scot sunetul ala enervant dar nici nu se aud asa de bine ca alea din fata care inca functioneaza. Si totusi tot nu imi plac difuzoarele din spate. Cel putin din fata parca nu contribuie cu nimic decat cu baraieli cand dau mai tare. Va rog daca puteti sa-mi recomandati niste tweetere (nu enorm de scumpe) sau daca va trece prin cap vreo alta solutie. Mersi pt raspunsuri. |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Vin Sep 09, 2011 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| skoda are difuzoare de 16.5 pe fata...deci helixurile pica pentru ca nu se mai gasesc...si despre focalurile alea nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu le-am ascultat....si cum spunea si colegul de mai sus poti renunta linistit la difuzoarele spate daca ai ceva bun pe fata |
|
| Sus |
|
 |
banea.victor
|
Trimis: Lun Sep 12, 2011 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mersi pt sfaturi dar nu mai este nevoie. Fondurile de difuzoare au fost redirectionate spre alte treburi. Scuzati deranjul! |
|
| Sus |
|
 |
|