| |
| Autor |
Mesaj |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 9:31 pm Titlul subiectului: difuzoare solenza |
|
|
ma scuzatzi ca am mai fct inca un topic dar vreau sa fiu sigur de ceea ce iau .......nu ma pricep la marimi etc ....pot da maxim 4 mil pe 4 difuzoare ....pt o SOLENZA si nu stiu ce s-ar potrivi ....stiu ca in fata pot baga niste difuzoare de 13 cm usor .......dar nu stiu ce adancime ar incapea .....etc ....as vrea pe fatza 2 dif sistem neaparat iar pe spate coaxiale ......deci astept pareri  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 51
|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
da .....astea mi-au sarit si mie la oki .....mi le-a recomandat cinv ......dar nu eram sigur ....nu am auzit niciodata Coustic ......deci e cv de capu` lor ? .....ca daca e asa o sa-mi iau shi pt spate pe astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
narcis.petrache Pasionat
Data înscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| se aud foarte bine. cred ca la banii astia sunt cea mai buna alegere pentru boxe neamplificate. am terminat instalarea azi pe la 12 si nu le-am lasat sa se odihneasca pana la 19. pe spate am montat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Dual_cone/TS-G1309/...(le-am primit la promotie cu playerul, 2900)...si pt spate sunt suficiente.(asta daca nu vrei sa te auzi de la 100 de m cand vii printre blocuri) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Atentie, pe solenza intra de 13 cm, ce zici tu acolo sunt de 16,5 cm si te complici... mai bine 13. |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
luciank Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 50
|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
am pus okii si pe alea .....dar ....depinde de buget ....sa vad cati bani imi vin acuma ....si in limita banilor o sa ma decid sigur pe ceva .....am mai invatat cate cv de pe forumu` asta ......multumesc celor care au avut rabdarea cu mine .....sa-mi explice "babeste" ......  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
luciank Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 50
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aaa, si inca ceva... a trebuit sa tai putin din tabla usii ca sa incapa difuzorul. |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai la SN da ....dar la solenza incap perfect alea de 13  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
guliver
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 45 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Azazel, exact acelasi sistem de la coustic am si eu pe solenza. Pe fata sistem cu 2 teetere inaltate de 13, pe spate ovalele. Se aud f bine pe un HU sony. Ti le recomand. _________________ Fericirea o utopie? |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
hm .....la mine hu o sa fie diferit .....dar nu cred ca conteaza prea mult ........unde stai guliver ? ....poate ai timp intr-o zi sa ne intalnim sa le aud si yo  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
guliver
Data înscrierii: 17/Feb/2007 Mesaje: 45 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Locuiesc in Pantelimon in zona spitalului. Da un PM cand vrei ( daca) vrei sa vii sa le auzi. _________________ Fericirea o utopie? |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
dap ....saptamana viitoare daca e ......o sa-ti dau PM thX _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
|