Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare solenza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
AzazeL!
Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: difuzoare solenza Răspunde cu citat (quote)

ma scuzatzi ca am mai fct inca un topic dar vreau sa fiu sigur de ceea ce iau .......nu ma pricep la marimi etc ....pot da maxim 4 mil pe 4 difuzoare ....pt o SOLENZA si nu stiu ce s-ar potrivi ....stiu ca in fata pot baga niste difuzoare de 13 cm usor .......dar nu stiu ce adancime ar incapea .....etc ....as vrea pe fatza 2 dif sistem neaparat iar pe spate coaxiale ......deci astept pareri Smile
narcis.petrache
Pasionat

Data înscrierii: 05/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
azi le-am montat pe un logan pe un pioneer 2900. merita banii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da .....astea mi-au sarit si mie la oki .....mi le-a recomandat cinv ......dar nu eram sigur ....nu am auzit niciodata Coustic ......deci e cv de capu` lor ? .....ca daca e asa o sa-mi iau shi pt spate pe astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/ Very Happy
narcis.petrache
Pasionat

Data înscrierii: 05/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se aud foarte bine. cred ca la banii astia sunt cea mai buna alegere pentru boxe neamplificate. am terminat instalarea azi pe la 12 si nu le-am lasat sa se odihneasca pana la 19. pe spate am montat http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Dual_cone/TS-G1309/...(le-am primit la promotie cu playerul, 2900)...si pt spate sunt suficiente.(asta daca nu vrei sa te auzi de la 100 de m cand vii printre blocuri)
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atentie, pe solenza intra de 13 cm, ce zici tu acolo sunt de 16,5 cm si te complici... mai bine 13.
Sus
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pardon ,....ma refeream la modelu` asta Smile http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ Smile
luciank
Pasionat

Data înscrierii: 21/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe o Supernova, HU Pioneer 3730, am pus pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A/ si nu-mi pare rau.
Sus
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 11:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am pus okii si pe alea .....dar ....depinde de buget ....sa vad cati bani imi vin acuma ....si in limita banilor o sa ma decid sigur pe ceva .....am mai invatat cate cv de pe forumu` asta ......multumesc celor care au avut rabdarea cu mine .....sa-mi explice "babeste" ...... Smile
luciank
Pasionat

Data înscrierii: 21/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

luciank a scris:
Pe o Supernova, HU Pioneer 3730, am pus pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B5A/ si nu-mi pare rau.

Aaa, si inca ceva... a trebuit sa tai putin din tabla usii ca sa incapa difuzorul.
Sus
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai la SN da ....dar la solenza incap perfect alea de 13 Smile
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azazel, exact acelasi sistem de la coustic am si eu pe solenza. Pe fata sistem cu 2 teetere inaltate de 13, pe spate ovalele. Se aud f bine pe un HU sony. Ti le recomand.
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 1:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hm .....la mine hu o sa fie diferit .....dar nu cred ca conteaza prea mult Smile ........unde stai guliver ? ....poate ai timp intr-o zi sa ne intalnim sa le aud si yo Embarassed
guliver

Data înscrierii: 17/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Locuiesc in Pantelimon in zona spitalului. Da un PM cand vrei ( daca) vrei sa vii sa le auzi.
AzazeL!
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dap ....saptamana viitoare daca e ......o sa-ti dau PM Smile thX
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum