| |
| Autor |
Mesaj |
fitil
Data înscrierii: 02/Oct/2009 Mesaje: 28
|
Trimis: Sâm Apr 28, 2018 11:49 pm Titlul subiectului: Difuzoare spate 16.5 logan |
|
|
Seara buna tuturor!
Zilele trecute m-am decis sa montez doua dif-uri noi pe spate in locul celor de 13 originale demontate ceva timp in urma
Urmarind un topic mai vechi de pe acest forum: am montat doua inele in mdf inalte de 20 mm, distanta care permite difuzorului sa nu mai atinga polita metalica a masinii
Am facut o proba de montaj dar diametrul protectiei din plastic a magnetului este aproximativ egal cel al gaurii unde era montat dif-ul de 13,sper ca m-am facut inteles
O intrebare: diferenta de tabla ramasa la interiorul inelului trebuie taiata?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare efectuată de către fitil la Dum Apr 29, 2018 12:51 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
fitil
|
Trimis: Dum Apr 29, 2018 12:48 am Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
fitil
|
Trimis: Dum Apr 29, 2018 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Multumesc pt raspuns,da sistemul este cel mentionat de tine si o sa fie amplificat cu un 2x50w
Pe fata sunt cele originale la care am daugat crossover si tweeter dar legate la player
Cum uneori se simte nevoia de putin mai mult volum si bass m-am gindit sa probez acest sistem de 16.5 care daca nu da randamentul dorit o sa fie mutat pe fata in cele din urma
A-i dreptate pt portbagaj trebuie ovale am inca o perechie din astea : http://www.ilmag.de/SingleA6/html/xcentric.html le-am avut montate pe o berlina prin 2002 dar prea tre taiata juma de masina pt a le monta |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |
fitil
|
Trimis: Mar Mai 01, 2018 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Facind ceva probe ,partea din fata nu se aude mai deloc sunt acoperite total de difuzoarele din spate
Daca le mut pe fata trebuie facuta si o insonorizare a usilor? |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
| Sus |
|
 |