|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
anaconda1485
Data înscrierii: 27/Iun/2012 Mesaje: 2 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 27, 2012 9:57 pm Titlul subiectului: Difuzoare spate Golf 5 spate (2 usi) |
|
|
Va salut!
Am vrut sa montez 2 difuzoare de 16,5 pe spate la Golf 5 in 2 usi, am cumparat difurile si dupa ce am dat jos fetele de usi (cum ar veni pe spate) am constatat cu stupoare ca nu am pe ce prinde difurile. Am fost informat ca pe spate, la Golf 5 in 2 usi, trebuiau sa fie si niste fete de usi interioare (cele din tabla pe are se prind difuzoarele) dar asa a venit masina din fabrica fara acele fete interioare din tabla. Deci nu am instalat difuzoarele
Stie cineva ce e de facut in cazul asta? ca eu sunt tare dezamagit ca nu am putut instala difuzoarele.
Multumes _________________ Andrei Socaci |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
anaconda1485
Data înscrierii: 27/Iun/2012 Mesaje: 2 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iun 28, 2012 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi de sfat...stiam de varianta cu inele, dar problema este ca cu am pe ce sa le prind, decat in 2 suruburi si nici macar nu sunt in diagonala. Masina fiind cu 2 usi nu aremacara la geamurile din spate, loc pentru difuzoare este destul.
mersi _________________ Andrei Socaci |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|