| |
| Autor |
Mesaj |
gabonz
Data înscrierii: 11/Iul/2011 Mesaje: 27
|
Trimis: Sâm Sep 24, 2011 11:51 pm Titlul subiectului: Difuzoare spate logan |
|
|
Am revenit cu un nou topic ) .
Acu am trecut la difuzoarele spate la logan .
Si a'si vrea sa stiu daca trebuie sa pun inel adaptor pe spate daca vreau sa pun ovale , sau mai mari de 13 .
Am citit undeva ca poti taia tabla , si nu mi se pare cv in neregula ... dar este adevarat adica decupez putin cat sa intre magnetu la dif si putin din el si trag 4 auto-filetante si gata ? .
Deocamdata lamuriti'ma la asta si dupa alegem dif. |
|
| Sus |
|
 |
gabonz
|
Trimis: Dum Sep 25, 2011 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 30 de vizualizari si chiar nici o parere/raspuns ... |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 7:02 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare spate logan |
|
|
| gabonz a scris: | Am revenit cu un nou topic ) .
Acu am trecut la difuzoarele spate la logan .
Si a'si vrea sa stiu daca trebuie sa pun inel adaptor pe spate daca vreau sa pun ovale , sau mai mari de 13 .
Am citit undeva ca poti taia tabla , si nu mi se pare cv in neregula ... dar este adevarat adica decupez putin cat sa intre magnetu la dif si putin din el si trag 4 auto-filetante si gata ? .
Deocamdata lamuriti'ma la asta si dupa alegem dif. |
nu te pot ajuta sa iti spun sigur, ca nu am montat pe nici un logan, dar am niste prieteni care nu au intampinat probleme, si au taiat tabla apoi au montat difuzorul. Atentie la suruburi sa nu fie denivelate sa nu descentrezi difuzorul. Daca pui difuzor rotund, ii poti pune inel mdf. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
adyprico
Data înscrierii: 30/Sep/2011 Mesaje: 12
|
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
yo_cristi
Data înscrierii: 09/Mai/2010 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 02, 2011 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ca sa nu mai deschid un topic nou, postez si eu aici pentru ca problema mea tot de boxe spate este legata. Vreau sa-mi achizitionez 2 boxe pe spate de 16.5 cm pentru Logan. Bugetul este pana in 300 lei. Ce recomandari aveti pentru mine ? |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
|
| Sus |
|
 |
adrian.st
Data înscrierii: 06/Sep/2011 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Oct 05, 2011 7:15 pm Titlul subiectului: salut! |
|
|
| eu am pe spate, la logan, doua difuzoare alpine SPR69c. iti trebuie neaparat si statie pt ele, insa pot sa zic ca se aud fantastic. nici nu-ti mai trebuie subwoofer. daca reusesti sa antifonezi portbagajul ar fi perfect. ai grija cum decupezi in spate.difuzoarele ar trebui montate in pozitia asta pe placa din spate in pozitia asta-> / \ . sunt niste canturi acolo, din tabla, pe care trebuie sa le ocolesti la montarea difuzoarelor, deoarece nu se vor plia corect si vei pierde cel mai probabil din calitatea sunetului. chiar daca dif ovale sunt free-air....multa bafta! |
|
| Sus |
|
 |
gabonz
|
Trimis: Mie Oct 05, 2011 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci sa inteleg ca daca am niste difuri 6x9 nu mai e nevoie decat sa decupez putin din tabla si intra fara inel...
Eu nu vreau sa bag inel pt ca nu am de unde sa fac rost si daia evit sa il fol ..
Dar difuri de 16 nu 16,5 nu pot pune fara sa modific ?  |
|
| Sus |
|
 |
adrian.st
|
Trimis: Joi Oct 06, 2011 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| gabonz a scris: | Deci sa inteleg ca daca am niste difuri 6x9 nu mai e nevoie decat sa decupez putin din tabla si intra fara inel...
Eu nu vreau sa bag inel pt ca nu am de unde sa fac rost si daia evit sa il fol ..
Dar difuri de 16 nu 16,5 nu pot pune fara sa modific ?  |
sunt cateva modele care intra pe gaurile stock de 13. cele de la alpine de 16,5 se potrivesc sigur. insa trebuie sa ai suportul acela din plastic. le prinzi in suruburi fara niciun fel de modificare. legat de dif 6x9 trebuie decupat astfe incat boxele sa se lipeasca perfect pe tabla, nu doar sa intre magnetul :p |
|
| Sus |
|
 |
gabonz
|
Trimis: Joi Oct 06, 2011 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu te superi imi poti arata acel model de 16,5 care intra fara inel.
Pt ca sunt multe modele la alpine de 16,5. |
|
| Sus |
|
 |
adrian.st
|
|
| Sus |
|
 |
gabonz
|
Trimis: Joi Oct 06, 2011 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| tu spuneai de unele de 16,5 care intra fara modificari , nu de 13 . |
|
| Sus |
|
 |
adrian.st
|
Trimis: Joi Oct 06, 2011 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| gabonz a scris: | | tu spuneai de unele de 16,5 care intra fara modificari , nu de 13 . |
da, dar cele de 16,5 nu vor pica pe gauri direct, va trebui sa le prinzi in suportul de plastic. asta ziceam. iti arat o poza la mine maine cu niste mtx-uri de 16,5 |
|
| Sus |
|
 |
gabonz
|
Trimis: Vin Oct 07, 2011 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar ti'as multumii daca ai pune o poza . |
|