| |
| Autor |
Mesaj |
filiche
Data înscrierii: 21/Dec/2009 Mesaje: 8 Locație: Barlad
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 1:59 pm Titlul subiectului: DIFUZOARE SPATE LOGAN |
|
|
CE DIFUZOARE SAR POTRIVI PE SPATE LA LOGAN? MENTIONEZ K PE FATA LE AM PE ALEA ORIGINALE SI UN MP3 SONY EXPLOAD. _________________ FLORIN |
|
| Sus |
|
 |
filiche
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 2:08 pm Titlul subiectului: DAK PUTETI SA MA AJUTATI SA OBTIN UN SUNET M-AI BUN! |
|
|
MENTIONEZ K BUGETUL PT BOXE SPATE ESTE DE 250 RON. SAU CE IMI RECOMANDATI VOI! _________________ FLORIN |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
La Logan se poate pune difuzoare rotunde de 13cm fara vreo modificare, de 16,5cm sau de 21cm cu ajutorul unor inele adaptoare MDF, sau cu putina modificare in tablaria politei se poate adapta difuzoare 6x9".
Intrebarea multor forumisti de aici ar fi daca trebuiesc difuzoare acolo sau nu? |
|
| Sus |
|
 |
filiche
|
Trimis: Lun Dec 21, 2009 11:53 pm Titlul subiectului: KM ASA E |
|
|
EU DEBIA MI-AM LUAT PERMIS SI SUNT INCEPATOR IN A MODIFICA MASINA PARINTILOR. AS VREA SA STIU DAK SE MARITA SA PUN BOXE PE SPATE! DAK PUN NUMAI PE FATA NU CRED K OBTIN ACELASI SUNET. AM SI UN SUBWOFER CUMPARAT CU CARE MI-AM LUAT TEAPA! ESTE UN MANIAC DE 200 WATI..ASA SCRIE PE EL CU STATIE INCORPORATA! MERITA SAL PUN SAU MA MUNCESC DEGEABA SI KELTUI BANI AIUREA? _________________ FLORIN |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
pune intai subu si vezi daca iti mai trebuie difuri in spate.
pe logan, in spate sunt dif de 13.5 ,dar cu mici modificari poti pune 16.5
p.s pe fata ai difuzoarele originale ?
ce player ai ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De ce ai luat tzeapa cu un subwoofer activ MNC? Este defecta sau ce problema are? Ca are doar 200 de Watzi? |
|
| Sus |
|
 |
filiche
|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci pe fata am boxele originale de logan si in locul la blaupunkt cu caseta am pus un sony expload gt-210. am cumparat un subwofer activ M.N.C BITBOX cik de 200 wati. acum mi-a zis cineva k dak il pun pe logan nu se aude aproape deloc fiind inkis portbagajul si ca de banketa spate nar trece sunetul! nu l-as mai pune dak tot nu stiu aproape nimic despre el pt k mar ajunge si cablurile iar vreo 70 de lei! mai bine zic eu sa iau alte boxe pe spate....nu conteaza ce boxe k loganlul se poate modifica cu un mic flex! astept pareri _________________ FLORIN |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai sa fi surprins, dar in logan nu ai nevoie de multa putere ca sa se auda cat de cat basul.
eu am pus un no name de vreo 100W +amplif tot cam de puterea asta intr-un logan si sunetul a fost ok.
ca sa iesi mai ieftin cu kitul de cabluri poti cumpara cablu de 10mm2 folosit la instalatii electrice+ un cablu RCA (dinastea se gasesc cat de cat bine de la 15 lei in sus). _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
filiche
|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar am mai auzit de la cineva k...plm...ia masina foc si nusht eu ce..kestii denastea.! a tau e de 100 wati dar cu statie separat dar asta e de ala cu statie inclusa! si niste boxe pe spate! ce mi-ai recomanda dak stii ceva? pana in 2 milionane 2 jumate maxim! mc _________________ FLORIN |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 22, 2009 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce dracu sa ia foc ???? sunt nenumarate masini cu woofer in portbagaj ...
se pune cu siguranta langa baterie, nu are ce si cum sa ia foc... in caz ca face scurt siguranta intrerupe circuitul.
care e diferenta ca e statia separat ?
la tine e fix acelasi lucru, doar ca statia e bagata in interiorul incintei pt a fi mai compact ansamblul woofer+amplif.
daca pui difuzoarele pe player vad inutila o investitie mare in difuzoarele spate.
un set de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX653/ ar fi ok.
cu diferenta iti cumperi un kit de cablu http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/AIV/Kit_Classic_10mm/ si nu te mai complici...ai in acest kit tot ce trebuie sa legi wooferul.(iesi mai ieftin daca ai cumpara vreo 6 metrii de cablu pt instalatii electrice de 10mm2 (+-2mm2)+un soclu de siguranta (gasesti destul de ieftin daca stii unde sa cauti)+ cablu RCA de 4-5metrii,dar e mai mult de umblat si de "sapat" ) _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 2:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| mah daca e reflex poate poate se aude, oricum cu 200 w de bass nu o sa fi multumit intrun sedan mai ales in Logan, si aia 200 w care la MNC sar putea sa nu fie toti ... oricum poti improviza alimentarea si sa dai un test poate te multumeste |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
aia 200W sunt irelevanti... tu auzi db... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stiu ca auzi db dar decibelii aia la frecvente joase sunt produsi de puteri, frecventa joasa se propaga foarte bine prin structuri, daca are putere, pe cand frecventele inalte se propaga bine prin aer si mai prost prin structuri, nu ? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Dec 23, 2009 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa lasam structurile si propagarile prin acceleratorul de particule si sa aflam ce vrea pana la urma filiche: boxe pe spate sau sub.
eu din cate mi-am ciulit urechile, daca pe fata ai un sistem bun (eventual amplificat, insonorizat ) si un player bun nu prea iti dai seama daca spatele canta sau nu
un sub cat de mic eu zic ca e bine-venit in orice masina _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
filiche
|
|
| Sus |
|
 |
|