| |
| Autor |
Mesaj |
victor
Data înscrierii: 27/Ian/2014 Mesaje: 39
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 2:20 pm Titlul subiectului: Difuzoare spate. Ovale |
|
|
| Vreau sa-mi cumpar o pereche de boxe ovale. Suma este de 400 Lei. Am vazut http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HIFONICS/Zeus/ZSI-693/ . Merita ? Sau ce optiuni as mai avea. Le pun direct pe player, dar in viitor cred c-o sa-mi cumpar si-un amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele sunt foarte bune dar e pacat sa le tii pe player, trebuie un amplificator sa le pui in valoare
Daca te intereseaza am un amplificator tot hifonics la un pret accesibil |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Momentan am doar de boxe... Dar trebuie sa-mi cumpar si un cd-player.. Dupa aceea o sa ma gandesc si la un amplificator
// Mai astept si alte optiuni in banii acestia. In caz ca mai sunt. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Sâm Feb 15, 2014 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am vazut ca Hifonics ZSI-693, are 90 sau 91 dB fata de DCX 690.3 care are 95. Deci automat sunt mai bune indiferent de cati RMS au? Adica se aude mai clar si are un bass mai "rotund" ?. Intreb, pentru ca vreau sa stiu si de ce sunt mai bune sau nu fata de Hifonics-urile respective... |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Dum Feb 16, 2014 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dar de ce nu ti-ai lua DLS sau Focal - difuzoare care stiu sa cante.
Sau daca nu vrei sa cumperi echipament de calitate de la un capat la celalalt atunci poti ca cumperi difuzoare normale 100-200 de la Alpine, sau Clarion...
Difuzoarele de calitate au nevoie de player de calitate, amplificator de calitate. Daca ai un player normal si un amplificator normal indiferent ce difuzoare vei monta, sunetul va fi reprodus conform celui mai slab echipament in acest lant.
Cu 400 lei iti poti cumpara http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Alpine/Custom-Fit/SXE-6925S/ Astea sunt facute pentru player.
Iti mai raman 200 lei pentru player - gasesti sh o gramada in banii astia.
Dar daca vrei calitate atunci ramani la primele doua firme recomandate. |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Dum Feb 16, 2014 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am spus ce optiuni de difuzoare am in 400 Lei. Pe viitor o sa-mi cumpar si un casetofon in maxim 500 lei, pentru ca acum am un Sony CDX-GT414U. Deci e clar ca nu vreau ceva de 200 Lei... As vrea ceva cat mai bun, in banii respectivi.
//In sh nu prea am incredere, pentru ca nu stiu de la cine cumpar si ce cumpar...
Momentan Dieci-DCX-690.3, DLS Classic 960 si Focal Access 690 CA1 SG ... Ce altceva mai sunt in banii respectivi de luat in vedere ? Sau aleg dintre focal si dls si am terminat treaba ? |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Feb 17, 2014 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este sa incepi cu achizitionatul player-ului sau a unui sistem de componente bun pe fata decat cu ovalele spate!
Degeaba ai difuzoare "care canta" daca ele o fac in ceafa ta si tot sunetul o sa iti vina din fata!
Prin etapa asta, cu ovale cat mai mari montate in polita spate, am trecut multi prin ea, si cum a venit tot la fel de repede a si trecut!
Daca vrei calitate si nu doar cantitate ar trebui sa iei in considerare acest post! |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Mar Feb 18, 2014 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe fata am http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/In-Phase/XT6C-MKII/ ... imi plac cum se aud. Bine ca inainte am avut niste pocnitori, si poate de aceea imi plac cum se aud acestea acum. Pe spate mi-am luat pana la urma JBL GTO938 si in weekend poate o sa le montez. |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Mar Feb 18, 2014 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Difuzoarele InPhase nu stiu sa cante, nu merita nici macar jumatate din bani in care se vand. Am avut ocazia sa fac comparatie intre ele si DLS. Ambele amplificate cu DLS. Nu exista termen de comparatie. Sunt niste petarde ordinare.
Iar difuzoarele pe care le-ai cumparat acum trebuiesc folosite cu amplificator.
Tu nu intelegi ca nu poti folosi difuzoare de 100wati alimentate din player care scoate maxim 17Wati.
Din acest motiv ti-am recomandat sa te uiti la difuzoare mai ieftine. Ele se aud decent alimentate din player. |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Mar Feb 18, 2014 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Oke. O sa-mi schimb dif-urile de pe fata dupa ce-o sa-mi iau player... Am luat boxe de genu, pentru ca in viitor o sa-mi iau si amplificator. Nu vreau sa dau banii pe ceva care pot sa ascult la cd-player, si apoi cand imi iau amplificator sa schimb si boxele. Nu fac nicio afacere asa si nici n-am bani sa-mi cumpar toate odata sau boxe + amplificator. |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Feb 19, 2014 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dragosdls a scris: | Difuzoarele InPhase nu stiu sa cante, nu merita nici macar jumatate din bani in care se vand. Am avut ocazia sa fac comparatie intre ele si DLS. Ambele amplificate cu DLS. Nu exista termen de comparatie. Sunt niste petarde ordinare.
|
Depinde ce model de le In Phase ai ascultat comparativ cu ce model de la DLS si pe ce amplificator. Arunci cu insulte in niste difuzoare de care o persoana este multumita fara sa detaliezi .... Omul intreaba de difuzoare ovale si tu vorbesti de difuzoarele pe care le are !?
Noi am fost foarte multumiti de produsele DLS fabricate inainte de 2008-2009, chiar am castigat concursuri EMMA folosind difuzoare DLS C5 in fata altor masini echipate cu difuzoare Brax. Dupa 2009 DLS a adoptat politici diferite si a produs tot mai mult in Asia, calitatea produselor a scazut iar noi am renuntat la a mai recomanda produse de la DLS. Le comercializam in continuare dar nu le recomandam cu aceeasi incredere.
Deja am deviat cam mult de la topic si cred ca nu e in interesul celui care a initiat o cerere de ajutor sa discutam aceste detalii. Hai sa-i recomandam ceva in bugetul si pentru scopul precizat. |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Vin Feb 21, 2014 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am pus JBL`urile. Nu stiu ce sa zic... nici nu mai aud InPhase`urile :-/. Nu ca nu le-as mai auzi deloc, dar oricum, cele de pe spate rup, chiar si fara amplificator. Le am puse intr-un Matiz, placa din spate am facut-o din panel, care se foloseste la usile de termopan, ceva de genu'. O sa schimb InPhase`urile, dar mai intai un player cat de cat bun si insonorizare usi fata. Dupa aceea o sa ma gandesc la alte difuzoare pe fata.
Va multumesc pentru sfaturile de pana acum. O sa ne mai auzim  |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mar 17, 2014 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
zici ca esti multumit de gto938? la toptenreviws sunt difuzoarele nr 1. Ma bate un gand sa mi le iau si eu sa le pun direct pe player
Daca te rog poti sa te uiti sa vezi ce scrie pe magnet? cumva made in P.R.C?
si o intrebare. aceste dif sunt pe 2 ohmi, playerul are 4 iar pe site scrie ca se pot conecta direct la player, e ok sau risc sa ard ceva? |
|
| Sus |
|
 |
victor
|
Trimis: Mar Mar 18, 2014 3:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Pot sa ma uit la ele tocmai vineri seara... Nu este nicio problema, chit ca sunt pe 2 ohm nu mi s-a intamplat nimic, si-am ascultat muzica pe ele ). Uite-te in coltul din stanga jos  |
|
| Sus |
|
 |
|