Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

difuzoare spate passat b5

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
invincibil

Data înscrierii: 29/Iul/2013

MesajTrimis: Mar Aug 13, 2013 3:46 pm    Titlul subiectului: difuzoare spate passat b5 Răspunde cu citat (quote)

Ma scuzati ca va deranjez din nou cu acest subiect , dar am un passat b5 2001 si am doar boxe pe fata. Se aud ok din partea mea si nu stiu ce sa ii pun pe spate sa se auda aproximativ la fel , ca altfel, daca sunt mai puternice mi-e teama sa nu gajaie cele din fata.Am inteles ca boxe ca cele din fabrica (blaupunkt) nu se mai gasesc. Ce ati putea sa imi recomandati(evident 2boxe+2tweetere) la un buget cat mai mic. Multumesc anticipat !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
beatranga

Data înscrierii: 04/Iun/2013
Locație: Galati

MesajTrimis: Mie Aug 14, 2013 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut!!am eu un set de blaupunkt cu twetere separate de vanzare, de pe o skoda tour, daca te intereseaza.....si nu is scumpe
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Joi Aug 15, 2013 1:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

invincibil ce buget ai?
de ce crezi ca ar bazai niste boxe?
conteaza reglajul facut pe ele si volumul la care asculti.

invincibil

MesajTrimis: Joi Aug 15, 2013 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bugetul meu este undeva la maxim 200 ron. Este suficient cat sa-mi iau ceva de calitate ?
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 16, 2013 1:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_16.2/
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Vin Aug 16, 2013 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau asa...acum am vazut ca ai scris sistem componente
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/APM_Fire/APM_Fire_2.16/

invincibil

MesajTrimis: Dum Aug 18, 2013 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Arata bine acestea si sunt si mai accesibile la pret.O intrebare mai am , cam unde se invarte pretul manoperei de montare ?
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Lun Aug 19, 2013 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia sh din dezmembrari de pe model 2002 cel putin, si scapi doar cu aprox 130 ron 2 dif + 2 twetere originale..tweterele de b5 au nota 10+..

vrei nou ia hertz...
Sus
invincibil

MesajTrimis: Lun Aug 19, 2013 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt deschis cumpararii difuzoarelor originale la sh daca gasesc,daca are cineva(difuzoarele si tweeterele de b5 pe spate 2001-2003) in stare buna sa ma contacteze. Si boxe hertz , imi poti da un link ceva , ca eu chiar nu stiu ce putere au cele originale in watti si eu as dori sa iau cat mai asemanatoare.
Sus
invincibil

MesajTrimis: Lun Aug 19, 2013 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vorbit acum cu cineva si am gasit cu 100 lei bucata blaupunkt originale. Asta ar insemna 200 lei difuzoarele (+tweetere). Cum vi se par la pret ?
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Lun Aug 19, 2013 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scump...maxim 60 lei tweterele si maxim 100 lei difurile ...de regula 120-140 setul..
hertz gasesti pe la bursa...

nu te grabi, cauta cu atentie si fii pretentios ca sunt banii tai..
Sus
invincibil

MesajTrimis: Vin Aug 30, 2013 6:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult tuturor care mi-ati raspuns si m-ati ajutat.Mi-am luat niste http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MPE/MPE_2.16_/
dar tot mai bine mi se pare ca se aud cele originale de pe fata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum