Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Tiguan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
grp

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Iun 02, 2019 9:32 am    Titlul subiectului: Difuzoare Tiguan Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!

Detin un VW Tiguan, cu 8 difuzoarele standard din fabrica, 4 de bass si 4 tweetere. HU este un RNS 510 original. De curand am facut o insonorizare a masinii si am adaugat si o statie cu subwoofer printr-un adaptor high-low (pe care le aveam ramase de la alta masina). Statia este Kenwood KAC-529S 250W max, subul este un Magnat ultra 300 reflex 300W (600W max), iar adaptorul este ceva de genul: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Conectica/Adaptor-semnal-High-Low-AS-1027/, pe care l-am dat la minim, iar volumul subului din statie este tot la minim, pentru ca intra in protectie, daca dau volumul mai tare.

Pe viitor vreau sa inlocuiesc acest subwoofer cu ceva mai mic, de maxim 10” integrat sub polita din portbagaj, dar acum m-am gandit sa inlocuiesc si difuzoarele din fabrica ale masinii.

1. Ce difuzoare (bass si tweetere) recomandati? Exista o varianta "buget" si una recomandata?

2. Am gasit in Olanda un MTX re-Q. Daca e disponibil si il trimit in RO (am trimis un mail catre ei) merita sa il iau, ca sa inlocuiesc acel filtru high-low? Sau tot nu voi beneficia de frecventele joase ale subului decat la volum redus?

3. Montarea noilor difuzoare implica taieri de cablu, masurari sau cunostinte speciale de montaj? Sau o pot face si eu la nivel de amator.

4. Exista o statie care sa inlocuiasca procesorul de sunet/adaptorul high-low si care sa mearga exclusiv pentru subwoofer? Nu vrreau sa renunt la RNS 510.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum