Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare Toyota Aygo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
xyz30

Data înscrierii: 14/Feb/2010
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 10:10 pm    Titlul subiectului: Difuzoare Toyota Aygo Răspunde cu citat (quote)

Am o Toyota Aygo si as vrea sa i-i montez in bord niste difuzoare de 10cm,stiu ca sint mici dar nu vreau sa ma apuc sa decupez si usile pentru altele mai mari,si nici in bord nu am loc de altele mai mari unele mai mari.Playerul este un Blaupunkt si bugetul max 300 ron.Eu ma gindeam la niste dif Focal ca astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Coaxiale/Access_100_CA1/,sau unele de la DLS sau Hertz,c-am ce s-ar potrivi in bordul acestei masini si sa aiba si un bass decent.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mada91g
Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt bune acele Focaluri pentru niste difuzuri de 10 cm.

Dar ce zici de sistemul asta ? Are si tweetere si ii si de 10

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C4/

Acuma nu stiu cat ar fi de bun dar pe fata mai bun un sistem decat niste coaxiale.

Bafta!
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bass nu vei avea din difuri de 10, si eu am in bord difuri de 10 cm amplificate, dar bass din ele nu scoti.
xyz30

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu ca nu voi avea bass ca lumea,dar trecerea de la un dual cone la sistem cu siguranta se va face simtita o diferenta majora.Si eu ma gindeam la sistem dar dif de bass va fi la acelasi nivel cu tweterul,si teoric ar fi c-am acelasi lucru cu,daca as pune niste coaxiale.Daca montam basu in usa si tweterul sus ar fi fost ceva zic eu.DLS-urile cu membrana de hirtie si mai bune decit alea cu membrana din alt material ? Intreb ca nu ma pricep la detalii de astea.As pune sistem cu dif de bas in locul din bord si tweterele montate linga reglajul de la oglinzi? ar fi si asta o solutie? multumesc pt raspunsuri
Sus
xyz30

MesajTrimis: Dum Feb 14, 2010 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar de Hertz Dieci DCX 100 ce ziceti ar fi si asta o solutie convenabila?
Sus
Mada91g
Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Lun Feb 15, 2010 2:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Orice ai lua de la firme ca Helix,DLS,Focal,Hertz .. nu vei dezamagit!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum