|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
xyz30
Data înscrierii: 14/Feb/2010 Mesaje: 28 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:10 pm Titlul subiectului: Difuzoare Toyota Aygo |
|
|
| Am o Toyota Aygo si as vrea sa i-i montez in bord niste difuzoare de 10cm,stiu ca sint mici dar nu vreau sa ma apuc sa decupez si usile pentru altele mai mari,si nici in bord nu am loc de altele mai mari unele mai mari.Playerul este un Blaupunkt si bugetul max 300 ron.Eu ma gindeam la niste dif Focal ca astea: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Coaxiale/Access_100_CA1/,sau unele de la DLS sau Hertz,c-am ce s-ar potrivi in bordul acestei masini si sa aiba si un bass decent. |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bass nu vei avea din difuri de 10, si eu am in bord difuri de 10 cm amplificate, dar bass din ele nu scoti. _________________ Alpine CDA 9827R, Sound Magus Amp's, Hifonics HFI 42c, GZHW 30X, AWG 0. |
|
| Sus |
|
 |
xyz30
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| stiu ca nu voi avea bass ca lumea,dar trecerea de la un dual cone la sistem cu siguranta se va face simtita o diferenta majora.Si eu ma gindeam la sistem dar dif de bass va fi la acelasi nivel cu tweterul,si teoric ar fi c-am acelasi lucru cu,daca as pune niste coaxiale.Daca montam basu in usa si tweterul sus ar fi fost ceva zic eu.DLS-urile cu membrana de hirtie si mai bune decit alea cu membrana din alt material ? Intreb ca nu ma pricep la detalii de astea.As pune sistem cu dif de bas in locul din bord si tweterele montate linga reglajul de la oglinzi? ar fi si asta o solutie? multumesc pt raspunsuri |
|
| Sus |
|
 |
xyz30
|
Trimis: Dum Feb 14, 2010 11:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dar de Hertz Dieci DCX 100 ce ziceti ar fi si asta o solutie convenabila? |
|
| Sus |
|
 |
Mada91g Pasionat

Data înscrierii: 26/Sep/2009 Mesaje: 50 Locație: Sibiu
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Orice ai lua de la firme ca Helix,DLS,Focal,Hertz .. nu vei dezamagit! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|