| |
| Autor |
Mesaj |
dary2007
Data înscrierii: 19/Iul/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 2:26 am Titlul subiectului: Difuzoare usi fata astra f |
|
|
Am nevoie de difuzoare + tweeterele pt usi fata astra f si ma intereseaza ce dimensiune exacta au si daca se pot pune si mai mici si sa folosesc vreun inel ceva sau daca se potrivesc cele pe 16,5 cam astea fiind dimensiunile care le gasesc pt modelul de difuzoare pe care le vreau eu pe be-loud.ro
nu vreau sa dau banii pe ele si sa ma trezesc ca nu pot sa le montez
masina am luat-o fara difuzoare si de asta intreb
mersi |
|
| Sus |
|
 |
George110794

Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 29 Locație: Bailesti
|
Trimis: Lun Aug 23, 2010 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea ar fi urmatoarea . . . masurati diametrul cercului si in functie de marimile lui v-a orientati si la boxe, si se poate face un inel din lemn prins cu suruburi de marginea gaurii si puteti pune si boxe mai mici. Parerea mea. Daca am gresit ceva corectati-ma sau adaugati ceva in plus. _________________
R.I.P VW VENTO 1.9 TDI
Just enjoy the music. |
|
| Sus |
|
 |
ludovicbmw1 Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mar Sep 21, 2010 10:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa trebuie sa faca , dar poate ii intra difuzoare exact acolo fara sa mai faca vreo adaptare...trebuie sa desfaca neaparat fata de usa sa vada ce are de facut ... |
|
| Sus |
|
 |
victor12
Data înscrierii: 12/Oct/2010 Mesaje: 2 Locație: usa
|
Trimis: Joi Oct 14, 2010 9:12 am Titlul subiectului: Buy Good Golf Clubs |
|
|
Buy Good Golf Clubs
Other individuals may adore the game, but merely not have the incredible amount regarding ability necessary in order to play golf by good golf clubs for sale online intended for a living. Fortunately, careers in golf are much more different than the players you look at out on the course. ishiner |
|
| Sus |
|
 |
wxp
Data înscrierii: 21/Oct/2010 Mesaje: 22
|
|
| Sus |
|
 |
zanga_style
Data înscrierii: 25/Noi/2010 Mesaje: 15 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 26, 2010 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| man, eu am astra f, pe fata poti pune difuzoare de 16.5cm, dar mare atentie la adancime!punele unele slim, deoarece eu a trebuit sa modific fetele de usi din fibra ca sa pot pune unele normale!nu merge nici cu inel, daca pui inel o sa-ti atinca fata de usa in marinea difuzorului si nu vei putea pune fata de usa!daca esti interesat de un sistem de dufzoare mid-bass, crossover si tweeter da-mi un msg! |
|
| Sus |
|
 |
|