|
|
|
Autor |
Mesaj |
ddorin
Data înscrierii: 26/Mar/2011 Mesaje: 2 Locație: romania
|
|
Sus |
|
 |
ddorin
Data înscrierii: 26/Mar/2011 Mesaje: 2 Locație: romania
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
deocamdata nu am luat nimic , am o intrebare . Kenwood asta in specificatii spune ca are 4x30W RMS , cum ar fi mai bine sa mi iau boxe de max 30W RMS sau sa ma arunc mai mult la cele care depasesc 40W RMS , are rost se simte ceva diferente de putere ? in situatia in care cdplayerul nu poate mai mult de 30W RMS ? |
|
Sus |
|
 |
cszrabi
Data înscrierii: 19/Feb/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate acest forum o da spre moarta, multe pareri nu o sa auzi.
Am sa incerc sa te ajut pe cat posibil.
Deci in primul si in primul rand totul depinde de gustul tau muzical. Daca vrei basi, atunci o sa ai o problema mare, deoarece in Laguna 2 fara Subwoofer din niste boxe de 13, nu o sa prea poti.
Alta chestie foarte proasta la Laguna este faptul ca tabla exterioara vibreaza urat de tot, chiar si la un volum mediu.
Ce ti-ai ales tu mai sus, este cat se poate de prost! Si eu stiu ca finantele stau prost la fiecare dintre noi, dar din pacate daca vrei ceva cat de cat calitativ, trebuie sa dai un pic mai mult.
Cam ce te sfatuiesc eu :
Nu iti iei ACUM un CD Player, acesta totusi, din cate am inteles, este OKE, si in loc de CD Player iti cumperi un set de componente Helix Dark Blue (http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_52.1_Dark_Blue/ ) , si iti faci o insonorizare a usii fata ( gasesti tutoriale aici pe forum ) cu Aluband (cred ca partea financiara doar de cel de la Den Braven o sa-ti ajunga, care nu e cel mai cel, dar e undeva la 50-60 % din Dynamat, oricum , mult in bine). Asta te-ar ajunge undeva la 450 RON. De vreo 100 ron iti mai iei orice coaxiala pe spate, e indiferent, totusi, Laguna e o masina mare, si am stat si eu in spate. E bine sa se auda si de acolo ceva. Daca mai ai posibilitatea, eu zic sa mai pui vreo 300 RON din care pe urma iti poti cumpara acest CD Player, care, fata de original e superior si cred ca ti-ar si ajunge : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1300MP/. Sau altul de la Kenwood.
In cele de mai sus NU intra manopera, asta va trebui sa o faci de singur.
Multa bafta. |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Nu este chestia ca a murit forumul, doar ca cei mai experimentati au dat deja sute de explicatii si poate s-au plictisit sa dea explicatii la fiecare in parte pe aceleasi subiecte de fiecare data!
Putina informare nu strica... |
|
Sus |
|
 |
cszrabi
Data înscrierii: 19/Feb/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Apr 09, 2011 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sigur, si asa se poate privi problema, INSA , parerea mea este ca fiecare rugaminte a unui om dintre noi , este alta. Alta situatie financiara, alte exigente, smd. . Sigur, si eu m-as fi saturat deja. Dar sa fim sincer ... In ultima vreme , in nici-un topic nu se prea scrie, doar la bursa. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|