|
|
|
Autor |
Mesaj |
fordcmax
Data înscrierii: 24/Iul/2014 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Iul 25, 2014 12:04 am Titlul subiectului: Difuzoare+Subwoofer\ford c-max |
|
|
Salut baeti! eu ma numesc ionut si am nevoie de un pic de ajutor de la voi.
Am un ford c-max si vreau sai schimb difuzoarele de pe fata, eas pune de 16.5. Detin un amplificator MPX2500 si as vrea sal folosesc la difuzoarele de pe fata, voi ce parere aveti?
Eu mam gandit la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Energy/Energy-ECX-165.5/ dar nu sunt sigur, poate stiti voi alt ceva mai bun? suma ar fi undeva la 400ron.
Casetofon am un pioneer cu 2 esiri de amplificare si cabluri cu tot cu siguranta pentru amplificator.
Ca subwoofer... chear nam ideie ce sami eau. Suma pentru sub+amp ar fi undeva la 1500ron. Im-i place sa ascult muzica cu bas profund, cum ar fi Lil jon la maxim!! Totusi am vazut niste pachete de bas, cum ar fi
Mtx RTP4000 sau SPL dynamics xtr300d2 cu PioneerGM-D9601
La spl e un pic mai dificil ca nam incinta si nici nu dispun de bani ca sa o cumpar dor daca o fac eu, dar nu ma prea pricep si nu stiu ce va esi
din cate am inteles spl-u suna demential si ma gandesc oare numi fac probleme cu vecini ) oare se aude tare in afara masini? sau poate stiti voi vreo configuratie buna de amp+sub. Astept comentarile si ajutorul vostru..... Multumesc
Ultima modificare efectuată de către fordcmax la Vin Iul 25, 2014 3:15 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
cipsu
Data înscrierii: 21/Mai/2014 Mesaje: 44
|
Trimis: Vin Iul 25, 2014 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca cu gramatica ar trebui sa incepi, mesajul tau este aproape imposibil de citit. |
|
Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
|
Sus |
|
 |
fordcmax
Data înscrierii: 24/Iul/2014 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Iul 25, 2014 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru link LooSer chear am gasit lucruri interesante. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|