Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoarele de pe piata din Romania contrafacute?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
internetix

Data înscrierii: 20/Ian/2009

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 3:00 pm    Titlul subiectului: Difuzoarele de pe piata din Romania contrafacute? Răspunde cu citat (quote)

Ma intreb, de ce oare difuzoarele de pe majoritatea site-urilor din Romania sunt mai ieftine decat cele cumparate direct de pe siteurile producatorilor.

Pentru a intelege ce zic va rog sa faceti o comparatie intre siteurile din Romania si siteurile producatorilor:

Mtx.com => Mtx direct=>Magazinul Mtx oficial: http://www.mitekfactoryoutlet.com/products/brand.cfm?brand=3

Pioneer: http://www.pioneerelectronics.com

Jbl.com => Where to buy => Jbl, Infinity, Harman "direct from the factory" : http://www.harmanaudio.com/

O sa observati diferente de la minim +40% fata de Romania pana la triplu fata de aceeasi componenta cumparata de la noi.

Concluzia o trageti si voi... sau o tragem impreuna. Propun sa nu incepeti sa analizati strategii de marketing, saracimea populatiei etc etc, ci sa ne raportam la lucruri pe care le cunoastem cu siguranta.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Esti un necunoscator si nimeni nu o sa-ti dea explicatie
NU E ASA CUM ZICI TU Laughing Laughing
Sus
internetix

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Buna explicatia... doar esti un "priceput".
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@internetix atunci cei de aici cum reusesc preturi si mai mici daca astea de la noi sunt mici http://www.sonicelectronix.com/
Sus
internetix

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are relevanta? conteza adosul aplicat... oricarui produs contrafacut sau original.

daca ati vazut in titlul topicului este un semn de intrebare. E o premisa, nimic mai mult. Sunt sigur ca exista o explicatie... care e foarte posibil sa nu corespunda premisei. Prin urmare nu spun ca beloud vinde produse contrafacute, ci doar produse mult mai ieftine decat pe siteurile producatorilor.
Citeam pe internet ca 60% din telefoanele mobile existente pe piata din Romania sunt contrafacute. Intrebarea e: unde naiba sunt telefoanele astea, ca niciunul dintre noi nu crede ca are in buzunar un fake, toti le-am cumparat din magazine serioase etc. Poate ca raspunsul e unul foarte simplu.
Sus
DOOM

Data înscrierii: 16/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 17, 2009 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai : costa f mult transportul, dupa care vin taxele vamale ( usa ) dar poate-s facute-n china Laughing , si adaosul firmei care le comercializeaza.. iar din adaosul asta ( care majoritatea il numesc profit ) se scad: salarii, impozite, curent etc .. in mare : cheltuieli
Sus
Vishnu

Data înscrierii: 14/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sincer nu cred ca exista produse car-audio contrafacute. Singura ideea care-mi vine-n cap acuma raportat la diferentele astea de pret este ca este acelasi produs facut in fabrici diferite. S-ar putea ca acele preturi sa fie pentru piata din America sa zic. Bine-nteles ca Infinity, MTX etc are fabrica si in America. Pentru americani evident ca se vand produsele fabricate in America, forta de munca mult mai scumpa etc => pret mare al produselor. Pentru Europa se poate sa aibe o fabrica in China. Alta mancare de peste cu forta de munca => preturi mici, mici, mici (reclama de la supermarketul Plus Smile ). Nu stiu daca am dreptate dar ar fi si asta o varianta.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista cateva falsuri DLS si Focal. Dar altele nu am vazut. Si nici nu cred ca am vazut asa ceva in ultima vreme.

internetix, daca vrei, poti sa crezi ca toate sunt contrafacute. Chiar si falsurile.

Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

internetix a scris:
unde naiba sunt telefoanele astea, ca niciunul dintre noi nu crede ca are in buzunar un fake, toti le-am cumparat din magazine serioase etc. Poate ca raspunsul e unul foarte simplu.

In piata, in targ, la tiganii de la coltul strazii, la "smecherii" care au tot felul de bombe de magazine in ganguri intunecate...

Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

internetix a scris:
unde naiba sunt telefoanele astea, ca niciunul dintre noi nu crede ca are in buzunar un fake, toti le-am cumparat din magazine serioase etc. Poate ca raspunsul e unul foarte simplu.

este plin de dual simuri replici nokia/samsung, este plin de replici vertu ...

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum