|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bogdy5
Data înscrierii: 13/Ian/2008 Mesaje: 20 Locație: pitesti
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 1:15 am Titlul subiectului: difuzoarele mele |
|
|
mi-am comandat recent niste boxe inca nu au venit . le-am luat pentru logan de 13 cm sa le pun in usi. am un palyer pioneer de 4x50w boxele sunt astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HIFONICS/ZEUS_ZXi_52CX/ si vrea sa imi spuneti daca am facut bine sa le cumpar pe astea mi-am tras teapa? _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
| Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
chiar nu e nimeni interesat sa imi raspunda si mie? plsssssss _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 1:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Vezi dupa ce le primesti/asculti
Dar ai facut cam grabita alegerea,nu din cauza firmei,ci din cauza ca nu ti-ai luat sistem(midbas+tw+filtre),si de 165mm.Daca aruncai un ochi pe forum,vedeai ca tot la pretul ala gaseai acele 'superlaudate' coustic-uri de 165 care intrau cu f putin efort acolo.Erau si de 5",daca ti-era frica ca e 'gaura mica' .Acu treaba e infaptuita.O sa ai o imagine stereo de invidiat ,din strafundul podelei.Ce bine era dc aveam urechile la glezne,nu?
Ce de w,mai ales pt un tw asa micutz  |
|
| Sus |
|
 |
bogdy5
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 2:03 am Titlul subiectului: |
|
|
deci sa inteleg ca nu e asa rau in schimb o sa am bass si o sa se auda destul de bine _________________ nu prea ma pricep dar imi place sa imi bag nasul peste tot |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 2:17 am Titlul subiectului: |
|
|
NU ,nu asta am zis.Daca vroiai bas,luai de 17cm.Acolo se poate vorbi de 'bas'.Din 13 cm doar midbas si kick,din pacate,poate cand vor mai creste
Gandestet-te ca inaltele o sa radieze spre urechea ta exact din 'dunga',si cum sunt din ce in ce mai directionale pe cat urci in frecventa,nu mai punem la socoteala ca o sa-ti vina si picioarele in dreptul lor,deci alte obstacole,fa si tu socoteala.Nu vreau sa te sperii ,dar asta e crudul adevar cu care va trebui sa traiesti.Nu au ale tale ceva mai special fata de altele,si cum toate se supun legilor fizicii,oricat ai incerca sa crezi altceva,tot ca ele va fi. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|