|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iReal
Data înscrierii: 30/Sep/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Mie Oct 01, 2008 11:09 am Titlul subiectului: difuzor de bass foarte mic gasesc ? |
|
|
Salut !
am un punto din 2000 care a venit cu un sistem de sunet destul de bun pe el.
am in portbagaj o mica statie cu un subwoofer de 10cm pe 10cm si 14cm pe diametru.
vreau sa il inlocuiesc cu unu mai puternic dar de aceleas dimensiuni.deci imi trebuie doar 1 nu pachet de 2
cred ca e un difuzor de joase...scoate exact ca un sub. numai ca mult mai incet
astept raspuns , mersi mult ! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Oct 01, 2008 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JL_Audio/6W0/ , dar cu asta nu stiu daca o sa sune mai tare datorita faptului ca nu stiu cati W ai acolo si nu stiu ce incinta (cati litrii si ce fel de incinta) ai acolo.
un difuzor de la sisteme e cam degeaba...nu o sa se descurce ca un subwoofer. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
iReal
Data înscrierii: 30/Sep/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Oct 05, 2008 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
am un difuzor cu bobina dubla , dar sigur e mai mic de 75rms
se potriveste asta sau tre sa caut unu cu bobina dubla ? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|