Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Digital design

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Myta

Data înscrierii: 02/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 8:32 am    Titlul subiectului: Digital design Răspunde cu citat (quote)

Am si eu o intrebare produsele de la Digital Design sunt bune ? pentru ca nu am vazut pe nimeni pe forum sa aiba sau nu am vazut nicio o discutie despre aceasta firma.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, practic e cea mai fiabila firma, dar si printre cele mai scumpe.
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiabilitatea depinde foarte mult de utilizator. Unul cu urechi de tabla poate sa faca praf si cel mai grozav subwoofer imediat.

Afirmatiile astea generale, cu "cel mai" sunt groaznice.

Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

edit:
DD e o firma buna, care face lucruri bune, dar si scumpe.
merci

Myta

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2012 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru informatii . in sfarsit imi raspunde si mie cineva pe forumu asta ca din cate vad la cei care sunt necunoscatori nu prea sunt bagati in seama.
Sus
Myta

MesajTrimis: Joi Mar 08, 2012 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MP3 - Kenwood KDC - 4051 UR
Difuzoare fata - Digital Designs CS 6.5
Difuzoare spate - Powerbass S652
Amplificator subwoofer: Digital Designs C2c
Subwoofer Digital Designs 512b

Cum vi se pare configuratia asta ? e destul de ok ?
Sus
fxg
Pasionat

Data înscrierii: 29/Iun/2011

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificator pentru fata/spate nu pui? Din cate stiu DD are nevoie de amplificare ca sa sune cum trebuie...
Sus
Myta

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa zic pentru ca nu ma pricep , ce am postat eu este o configuratie de la un prieten care stie , am postat si aici la cereri configuratii dar cum am mai scris si mai sus lumea nu ii baga in seama pe cei care nu stiu.
Sus
fxg
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 3:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai s-o luam altfel:

Digital Designs CS 6.5 = 80W RMS la 4ohm, sensibilitate 91db
Powerbass S652 = 50W RMS la 4ohm, sensibilitate 88db

Daca ne luam dupa specificatii, in cele de spate trebuie sa dai mai tare, ca sunt mai putin sensibile. La puterile astea, trebuie amplificator ca altfel nu le misti din 20W RMS ce scoate un player si o sa zici ca sunt proaste si oricum le acopera sub-ul.

Deci, cauta si un amplificator in 4 canale undeva la 50-60W/canal, ca sa fie o cale de mijloc [asta in caz ca esti fixat pe PB pe spate]. Daca nu esti fixat pe PB, putem cauta alternative mai apropiate de sistemul din fata.

Stiu ca multi zic ca e "mai bine" sa renunti la spate si sa faci un stage frumos in fata. Nu stiu, mie-mi place sa fiu in mijlocu' actiunii, nu sa fie totul in fata, ca doar nu ma uit la televizor [ma rog, si acolo prefer surround]. Parerea mea Very Happy

Eu am auzit componentele de la DD - suna bine, sunt puternice, da' nu m-au dat pe spate. Eu as merge pe ceva din seriile Helix Esprit / Hertz Energy / DLS Reference [R6A mi-a placut mult] / Focal K [scumpe] / Soundstream Reference [eu asta am luat pentru mine, da' sunt mai scumpe] / Rainbow / Polk / Boston. [de la ieftin la scump]

Mai poti sa te uiti si la second - sunt oameni care stiu sa umble cu scule serioase si le gasesti la preturi de bun simt, in stare excelenta.

De Powerbass nu stiu nimic, ca nu am pus mana pe ele. Am auzit multe pareri si cred ca tine doar de gusturi si daca ai noroc sa se lege bine cu masina ta. Nu e obligatoriu ca daca se aude frumos in alta masina sa sune la fel si la tine - sunt multi factori la mijloc [amplasare, structura spatiului, orientarea componentelor, insonorizare si multe altele].

Apropo, insonorizare faci? Eu zic ca ar cam trebui, asta daca nu ai S classe / Phaeton sau mai stiu eu ce avion Very Happy
Sus
Myta

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci ar trebuii sa caut un amplificator cu 4 canale sa amplific si boxele din spate, bun pana aici am inteles. Boxele din fata nu trebuie amplificate? sau ele erau amplificate cu al 2 lea canal de la amplifcatoru care il postasem ?
Si de insonorizare nu am bani , poate dupa cateva luni o sa ajung si acolo momentan ma intereseaza sistemu pentru ca nu am deloc muzica in masina .... btw masina seat ibiza 2006.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 5:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fxg a scris:

Stiu ca multi zic ca e "mai bine" sa renunti la spate si sa faci un stage frumos in fata. Nu stiu, mie-mi place sa fiu in mijlocu' actiunii, nu sa fie totul in fata, ca doar nu ma uit la televizor [ma rog, si acolo prefer surround]. Parerea mea Very Happy

Exact ca si la concert...2 formatii, una canta in spate, una in fata Laughing

Sus
fxg
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mar 09, 2012 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prefer sa fiu pe scena, iar masina nu e loc de concert. O sala de opera e gandita dpdv acustic ca sa reflecte sunetul si spre spate.

Don't be mean, you know what I meant. Si oricum ar fi, e treaba de gusturi, nimic altceva, iar eu am zis clar ca asta prefer eu. Iar in masina e dubios pentru cei din spate sa asculte doar ce se intampla in fata.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum