|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 1:00 pm Titlul subiectului: Digital Dynamic? |
|
|
A auzit cineva de Digital Dynamic? o firma de sisteme audio din ITALIA.
Se merita sa cumpar produse de la ei?
site-ul este: http://www.digitaldynamic.it/ _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 1:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu unul n-am auzit de ei... dar ce au asa special? adica de ce nu vrei sa iei ceva de la noi? o firma consacrata ceva... _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea e ca nu vreau produsul nou, am gasit la cineva o statie pe 4 canale de la ei, destul de ieftina, pretul ei fiind pe la 200 euro noua (o statie de 4x100 RMS, si 4x150 max), cel putin astea fiind datele de catalog. Nu cred ca are 4x100W, de aia va intreb daca a avut cineva pe mana asa ceva.
Si am downloadat catalogul lor de anul acesta (catalogul Dpulse, partea de difuzoare si statii asa e denumita la ei), si se lauda numai cu produse High-End.
aaaa... si sigla lor e asemanatoare cu sigla de la Digital Design.
Thanks. _________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|