Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dilema cu ohmii !

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
gabytzu92

Data înscrierii: 28/Apr/2011
Locație: Targoviste

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 1:45 am    Titlul subiectului: Dilema cu ohmii ! Răspunde cu citat (quote)

In primu rand vreau sa va cer scuze daca gresesc undeva , este primul meu post asa ca aveti mila. Deci problema mea este urmatoarea : Detin un amplificator Sony Xplod Clasa D , monobloc 330w la 4ohmi si 600w la 2 ohmi , nu l-am gasit pe be-loud asa ca nu am pus link daca e absolut necesar il trec apoi. Si as vrea sa stiu daca iau un subwoofer cu impedanta de 4 ohmi , dau ca exemplu Blaupunktu'l care apare primul pe be-loud.ro , il pot conecta cumva la 2 ohmi pe amplificator ? Va multumesc anticipat, scuze inca odata ! Stima
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gabytzu92

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 1:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta este linkul cu statia : http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665801298

Si linkul cu subwooferul care l-am dat ca exemplu: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_Mk_II/
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 9:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut. Hai sa iti dau o explicatie babeasca:
Impedanta nu o poti practic alege tu, ea este "selectata" de amplificator in functie de "consumator", subwoofer-ul in cazul nostru.
Deci tu cand conectezi subwoofer-ul de 4 ohmi... iesirea amplificatorului va fi ca atare.
Oricum.. amplificatorul are 330w la 4 ohmi, subwooferul 200. Ce exact vrei sa faci cu > 330?
Sus
Torture^Car

Data înscrierii: 13/Feb/2011
Locație: unde ai sa auzi vibratii puternice acolo is eu ;)

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 10:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt amplifu ala mai bn iei 2 suburi dinalea legate in paralel si iti va da acea putere de 600w la 2ohmi...
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine renunti la blaupunkt ul ala Laughing
iei
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309D4/
si faci faci incinta tu+ ca o sa ai puterea de 600 w de la amp
bafta

gabytzu92

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca am reusit sa inteleg. Subwooferul l-am dat ca exemplu ca sa pot intelege eu cum e cu conectarile astea , momentan nu am resurse financiare sa-mi iau ceva frumos. Si va mai deranjez cu o intrebare , mai mult o sugestie , pentru amplificatorul ala ce subwoofer imi recomandati ? multumesc mult inca odata . stima
Sus
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Joi Apr 28, 2011 11:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai 3 mil nu e tocmai mult
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum