|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zuzu11 Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2012 Mesaje: 84 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Mai 29, 2012 5:44 pm Titlul subiectului: Dilema in alegerea unui tip de incinta |
|
|
Buna ziua.
As dori si eu sa intreb pe cei care aveti experienta, Am un difuzor Pioneer TS-W 309D4 , de 1200 Max, si 400 W reali. As dori sa construiesc singur o incinta pentru difuzor, am luat un User's manual de pe net, de la PIONEER pentru acest difuzor, si ei spun ca e ok pentru acest subwoofer si incinta sealed, si bass reflex , cat si band pass. Am de gand sa urmez milimetru cu milimetru dimensiunile date, dar am o singura problema, ei recomanda mdf de 19.... iar acesta este cam greu de gasit. Eu am acasa niste mdf de 22mm (posibil voi demonta o incinta veche), as putea folosi in loc de 19mm recomandat de ei, cel de 22mm ? Va avea acest lucru un impact negativ? sau va aduce vreo modificare proiectului ?
De asemenea, masina mea este VW Bora, berlina (limuzina). Ce tip de incinta credeti ca ar fi potrivita ? Nu am de gand sa merg la competitii sau altceva, vreau doar un bass care sa isi faca simtita prezenta, as fi mers pe incinta tip sealed, pentru ca ocupa mai putin spatiu, dar totusi sunt dispus sa fac sacrificiu de spatiu si sa merg pe br daca credeti ca sealed nu va face in bora. Multumesc, si astept parerile voastre. |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|