Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dilema in alegerea unui tip de incinta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
zuzu11
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mai/2012
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2012 5:44 pm    Titlul subiectului: Dilema in alegerea unui tip de incinta Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.
As dori si eu sa intreb pe cei care aveti experienta, Am un difuzor Pioneer TS-W 309D4 , de 1200 Max, si 400 W reali. As dori sa construiesc singur o incinta pentru difuzor, am luat un User's manual de pe net, de la PIONEER pentru acest difuzor, si ei spun ca e ok pentru acest subwoofer si incinta sealed, si bass reflex , cat si band pass. Am de gand sa urmez milimetru cu milimetru dimensiunile date, dar am o singura problema, ei recomanda mdf de 19.... iar acesta este cam greu de gasit. Eu am acasa niste mdf de 22mm (posibil voi demonta o incinta veche), as putea folosi in loc de 19mm recomandat de ei, cel de 22mm ? Va avea acest lucru un impact negativ? sau va aduce vreo modificare proiectului ?
De asemenea, masina mea este VW Bora, berlina (limuzina). Ce tip de incinta credeti ca ar fi potrivita ? Nu am de gand sa merg la competitii sau altceva, vreau doar un bass care sa isi faca simtita prezenta, as fi mers pe incinta tip sealed, pentru ca ocupa mai putin spatiu, dar totusi sunt dispus sa fac sacrificiu de spatiu si sa merg pe br daca credeti ca sealed nu va face in bora. Multumesc, si astept parerile voastre.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
doggovy
Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2012 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/forum/recomandare-incinta-t14595.html
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum